93.5 m² | 185000 € | Paritalo

Salo, Härjäntie 7 as.2

Kuvaus

Remon­tis­sa ole­va pari­ta­lo­ko­ti omal­la ton­til­la aivan Hali­kon kes­kus­tas­sa. Sisä­re­mont­ti on par­hail­laan menos­sa, joten vie­lä ehdit vai­kut­ta­maan pintamateriaaleihin.
Asuin­pin­ta-ala 93,5 m², koko­nai­sa­lan olles­sa tila­vat 188 m². Asun­to on ava­ra, valoi­sa ja tilat ovat kol­mes­sa kerroksessa.

Kes­ki­ker­rok­ses­sa on kodin keit­tiö, joka on valoi­sa ja tila­va sekä siel­lä on muka­vas­ti kaap­pi- ja las­ku­ti­laa. Olo­huo­nees­sa on varaa­va tak­ka ja siel­tä on käyn­ti taka­pi­han suo­jai­sal­le kate­tul­le teras­sil­le, johon sijoi­tat kalus­teet vai­vat­ta ja nau­tit ulkoil­mas­ta, satoi tai pais­toi. Kes­ki­ker­rok­ses­sa on myös etei­nen, kodin­hoi­to­huo­ne, kyl­py­huo­ne ja eril­li­nen wc, sekä sauna. 

Ylä­ker­ras­sa on kodin kol­me makuu­huo­net­ta, aula sekä eril­li­nen wc. Ala­ker­ras­sa on kah­den auton­tal­li (n. 70 m², kau­ko­sää­tö­ovet), pal­jon varas­to­ti­lo­ja, sekä tek­ni­nen tila.

Täs­sä kodis­sa on hyvin tilaa isol­le­kin per­heel­le ja sii­nä on miel­lyt­tä­vä vesi­kier­toi­nen lat­tia­läm­mi­tys. Talo on alku­jaan raken­net­tu 1950-luvun alus­sa ja remon­toi­tu pari­ta­lok­si vii­me vuo­sien aika­na. Tämä omal­la ton­til­la ole­va pari­ta­lo on kiin­teis­tö­muo­toi­nen, jos­sa kiin­teis­tö­ve­ro ja kiin­teis­tön­va­kuu­tus mak­se­taan omal­ta osuu­del­ta. Tämän huo­neis­ton osal­ta kiin­teis­tö­ve­ro on 178e/vuosi ja kiin­teis­tön­va­kuu­tus 350e/vuosi. Hal­lin­nan­ja­ko­so­pi­mus on teh­ty. Asun­nois­sa on omat vesi­mit­ta­rit, ja osa­kas tekee oman säh­kö­so­pi­muk­sen. Asun­nos­sa on kau­ko­läm­mi­tys, oma tont­ti 1282 m² ja kui­tu­liit­ty­mä valmius. 

Talo sijait­see umpi­ka­dun pääs­sä, joten ohi­kul­ku­lii­ken­net­tä ei juu­ri­kaan ole. Sijain­ti Hali­kon kes­kus­tas­sa on ainut­laa­tui­nen ja kaik­ki Hali­kon pal­ve­lut, päi­vä­ko­dit, kou­lut ja urhei­lu­pai­kat ovat lähes vie­res­sä. Tämän kodin remont­ti val­mis­tuu vii­meis­tään elo­kuus­sa 2022, joten vie­lä ehdit vai­kut­ta­maan sisä­ti­lo­jen pin­ta­ma­te­ri­aa­lei­hin. Mikä­li kiin­nos­tuit, niin varaat­han oman esittelyajan!

Perustiedot
Kohteen tyyppiParitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala93.5 m²
Kokonaispinta-ala188.0 m²
Kerrosala188.0 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,aula,kph,s,khh,et,2wc,2autontalli,varastotilat
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,aula,kph,s,khh,et,2wc,2autontalli,varastotilat
Kerrokset3
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta185000 €
Velaton myyntihinta185000 €
Ilmanvaihtokoneellinen
Lämmityskaukolämmitys, varaava takka
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero0 EUR/v
Kiinnitykset163800.00
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1282 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Oma saunaKyllä
KaavaYleiskaava
Nettiliittymäkuituliittymä valmius
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
Tehdyt remontitTehdyt remontit: kattoremontti, ikkunaremontti, uudet autotallinovet, eristeet ja ulkoverhoilu.
Kiinteistötunnus734-418-7-1
Kiinnitykset163800.00
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: C2013

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt