99.0 m² | 159000 € | Omakotitalo

Salo, Hermanninkatu 3

Kuvaus

Nyt tar­jol­la tila­va oma­ko­ti­ta­lo omal­la isol­la ton­til­la! Kodin sisä­pin­to­ja on remon­toi­tu vuo­sien var­rel­la. Olo­huo­ne, keit­tiö, makuu­huo­ne, wc ja kuis­ti ovat kes­ki­ker­rok­ses­sa. Tila­va keit­tiö on tämän kodin sydän, siel­lä on hyvin las­ku­ti­laa sekä kak­si isoa ikku­naa tuo­vat muka­vas­ti valoa. 

Talos­sa on täl­lä het­kel­lä nel­jä makuu­huo­net­ta, jois­ta kak­si sijait­se­vat talon ylä­ker­ras­sa, näis­tä toi­sen yhtey­des­sä on vie­lä tila­va vaa­te­huo­ne, vaik­ka pukeu­tu­mi­seen, vaa­te­säi­ly­tyk­seen tai vaik­ka etä­töil­le. Ylä­ker­ran toi­nen makuu­huo­ne on todel­la tila­va, joten se on tar­vit­taes­sa jaet­ta­vis­sa kah­dek­si huo­neek­si. Talon ala­ker­ras­sa on aula, makuu­huo­ne, tak­ka­huo­ne ilman tak­kaa, vaatehuone/varasto, koko­naan kaa­ke­loi­tu kyl­py­huo­ne, eril­li­nen wc ja tyy­li­käs sau­na, jos­sa on muo­to­lau­teet, hie­no valais­tus sekä ikku­na tuo­mas­sa valoa. 

Myy­tä­vä koko­nai­suus koos­tuu kah­des­ta eril­li­ses­tä kiin­teis­tös­tä. Täs­tä omal­la, yhteen­sä 2464 m² ton­til­la sijait­se­vas­ta tilas­ta löy­tyy oma­ko­ti­ta­lon lisäk­si ulko­ra­ken­nus, jos­sa on auto­tal­li, varas­to­ti­lo­ja, puku­huo­ne sekä tun­nel­mal­li­nen piha­sau­na puu­läm­mit­tei­sel­lä kiu­kaal­la. Suo­jai­sal­la sisä­pi­hal­la on ketet­tu teras­si illa­nis­tu­jai­siin, joten ulkoil­mas­sa voit oles­kel­la sääl­lä kuin säällä.

Talos­sa on teh­ty jo val­miik­si remont­te­ja mm. salao­ja­jär­jes­tel­mä sekä ikku­nat uusit­tu 2004, ulko­sei­nät uusit­tu 2011, maa­laus 2013, ilma­läm­pö­pump­pu asen­net­tu 2011, ulko­kat­to uusit­tu 2016, sekä kui­tu­liit­ty­mä jo val­mii­na. Varaa­va tak­ka olo­huo­nees­sa, kuin myös ilma­läm­pö­pump­pu kuu­luu­vat myös varus­tuk­seen ja anta­vat tukea sähkölämmitykselle.

Tämä siis­ti­kun­toi­nen oma­ko­ti­ta­lo rau­hal­li­sel­ta alu­eel­ta tar­jo­aa hyvät puit­teet asuk­kail­leen, kui­ten­kin sopi­van mat­kan pääs­sä Salon kes­kus­tan pal­ve­luis­ta. Esi­mer­kik­si lap­si­per­heil­le tämä sijain­ti on oival­li­nen, kuin myös tilaa tar­vit­se­val­le tai varas­toin­tia ja pien­tä yri­tys­toi­min­taa harrastavalle.

Salon kes­kus­taan ajaa rei­lus­sa vii­des­sä minuu­tis­sa. Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä koko­nai­suu­des­ta, niin varaat­han oman esittelyajan.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala99.0 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,kph,s,2wc,vh,veranta,alakerta,ulkorakennus
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,kph,s,2wc,vh,veranta,alakerta,ulkorakennus
Kerrokset3
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta159000 €
Velaton myyntihinta159000 €
Rakennusvuosi1953
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkö, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero950.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2464 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeKyllä
Keittiö varustetasokaapistot, keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi (uusittu 2016), astianpesukone
Kylpyhuone varustetasokokonaan kaakeloitu kylpyhuone
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitkylpyhuone, wc (keskikerros), yläkerran huoneen laajennus, parvekkeen lisäys, salaojajärjestelmä sekä ikkunat uusittu 2004, ulkoseinät uusittu 2011, maalaus 2013, ilmalämpöpumppu asennettu 2011, ulkokatto 2016
Kiinteistötunnus734-24-17-8 ja 734-425-1-130
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt