161.0 m² | 259000 € | Omakotitalo

Salo, HILJAINEN MYYNTI, OKT TUPURI

Kuvaus

Hil­jai­ses­sa myyn­nis­sä, tyy­li­käs, uudeh­ko ja tila­va oma­ko­ti­ta­lo hyväl­lä sijain­nil­la, päät­ty­vän kadun var­rel­la. Tämä talo on todel­la hyvin pidet­ty ja tilaa löy­tyy isol­le­kin per­heel­le, nel­jä makuu­huo­net­ta ja bonus­huo­ne vaik­ka etä­töil­le. Lisäk­si sijain­ti Tupu­ris­sa tar­jo­aa rau­haa, mut­ta myös monia har­ras­tus­mah­dol­li­suuk­sia sekä pal­ve­lui­ta. Talo on raken­net­tu vuon­na 2009 ja on yhdes­sä tasos­sa.

Heti sisään tul­taes­sa, vas­tas­sa on rai­kas, ava­ra ja moder­ni ilme. Olo­huo­ne ja keit­tiö ovat muka­vas­ti lähek­käin. Tyy­lik­kääs­tä, vaa­leas­ta keit­tiös­tä löy­tyy laa­duk­kaat kaa­pis­tot, pal­jon las­ku­ti­laa sekä run­saas­ti valoa. Keit­ti­öön mah­tuu hel­pos­ti suu­rem­pi­kin ruo­ka­pöy­tä. Tis­ki­ko­ne on asen­net­tu ergo­no­mi­ses­ti sopi­val­le kor­keu­del­le, aja­tel­len myös per­heen pie­nim­piä asuk­kai­ta. Olo­huo­ne on myös tila­va ja siel­lä on muka­va naut­tia syy­sil­lois­ta varaa­van takan tuo­des­sa läm­pöä. Pää­ma­kuu­huo­ne on muis­ta makuu­huo­neis­ta sopi­vas­ti eril­lään ja sin­ne joh­dat­taa upeat pario­vet.

Talos­sa on siis nel­jä makuu­huo­net­ta ja bonus­huo­ne, jot­ka mah­dol­lis­ta­vat isom­man­kin per­heen asu­mi­sen tai vaih­toeh­toi­ses­ti esi­mer­kik­si koti­toi­mis­ton tai vie­ras­huo­neen tar­peen mukaan. Makuu­huo­neis­sa on run­saas­ti säi­ly­tys­ti­laa, kaap­pe­ja - liu­kuo­via, johon säi­löt hel­pos­ti vaik­ka las­ten­ta­va­rat tai vaat­teet. Kodin­hoi­to­huo­ne on moder­ni, siel­lä on kurae­tei­nen, pal­jon kaap­pi­ti­laa, laa­duk­kaat kodin­ko­neet ja kul­ku käte­väs­ti ulos, joten koko­nai­suus on var­sin toi­mi­va ja hel­pot­taa lap­si­per­heen arkea.

Talos­sa on lisäk­si kak­si WC:tä, jois­ta toi­nen on käte­väs­ti kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. Eril­li­ses­sä wc:ssä on myös suih­ku. Tyy­li­käs tila­va kyl­py­huo­ne, hie­no poream­me sekä sau­nas­sa vas­tak­kain istut­ta­vat lau­teet, takaa­vat onnis­tu­neen ren­tou­tu­mi­sen yksin tai yhdes­sä.

Taka­pi­han suu­rel­la ja suo­jai­sel­la, moni­muo­toi­sel­la teras­sil­la nau­tit kesä­päi­vis­tä ja ate­riois­ta aurin­gos­sa kat­sei­den suo­jal­ta. Talon pää­dys­sä on auto­ka­tos, iso läm­min varas­to, paik­ka myös vaik­ka perä­kär­ryil­le. Koko etu­pi­ha on asfal­toi­tu, joten se pysyy hel­pos­ti siis­ti­nä.

Kodis­sa on säh­kö­läm­mi­tys miel­lyt­tä­väl­lä lat­tia­läm­mi­tyk­sel­lä, varaa­va tak­ka sekä ilma­läm­pö­pump­pu. Nämä kaik­ki mah­dol­lis­ta­vat todel­la edul­li­sen säh­kön­ku­lu­tuk­sen, vain n. 15500kWh. Koneel­li­nen ilman­vaih­to läm­mön tal­tee­no­tol­la huo­leh­tii myös kodin viih­tyi­syy­des­tä.

Täs­sä lap­si­per­heel­le muut­to­val­mis ja upea koti, jos­sa päi­vä­ko­ti ja kou­lu löy­ty­vät ihan käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Tupu­rin alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat vain noin 5 kilo­met­rin pääs­sä ja pai­kal­lis­lii­ken­ne kul­kee lähel­tä. Alu­eel­ta löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, ala­kou­lu sekä kak­si päi­vä­ko­tia. Lisäk­si Tupu­ri tar­jo­aa erin­omai­set ulkoi­lu­maas­tot valais­tui­ne hiih­to- ja puru­ra­toi­neen.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin pyy­dä väi­lit­tä­jäl­tä tar­kem­mat tie­dot sekä kuvia. Ota roh­keas­ti yhteyt­tä, niin sovi­taan yksi­tyi­se­sit­te­lys­tä! Lisä­tie­dot: Ryy­nä­nen 050 436 3719.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala161.0 m²
Kokonaispinta-ala196.0 m²
Kerrosala196.0 m²
Huoneiden määrä6
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite6h,k,s,kph,2wc,tk,var,autok.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus6h,k,s,kph,2wc,tk,var,autok.
Kerrokset1
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta259000 €
Velaton myyntihinta259000 €
Rakennusvuosi2009
Ilmanvaihtolämmöntalteenotolla
Lämmityssähkö, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero498.28 EUR/v
Tonttivuokra520.64 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko952 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot, induktioliesi, erillisuuni, jääkaappi, pakastinkaappi, liesituuletin, astianpesukone. Hieno vaaleasävytteinen keittiö, laatta lattia. Kaikki keittiön koneet ovat uusittu 4 vuoden sisällä.
Kylpyhuone varustetasotilava kokonaan kaakeloitu kylpyhuone, lavuaari, wc, tyylikäs poreamme
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymävalokuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/tiili
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitliesituulettimen huippuimuri uusittu 2020, ilmanvaihdon suodattimet uusittu 2020, tuloilmapuhallin uusittu n.2017
Kiinteistötunnus734-23-79-8-L1
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt