242.0 m² | 385000 € | Omakotitalo

Salo, HILJAINEN MYYNTI, OMAKOTITALO YLHÄISI

Kuvaus

Hil­jai­ses­sa myyn­nis­sä tyy­li­käs, koko­naan remon­toi­tu ja tila­va maa­läm­pö oma­ko­ti­ta­lo. Täs­sä koko­nai­suu­des­sa on pal­jon tilaa har­ras­ta­mi­seen tai vaik­ka yri­tys­toi­min­taan sekä vapaa-aikaan talon taka­pi­hal­la ole­van uima-altaan ympä­ril­lä. Tämä koti sijait­see kes­kus­tan tun­tu­mas­sa, rau­hal­li­sel­la Ylhäi­sin oma-koti­ta­loa­lu­eel­la, jos­sa pal­ve­lut ja urhei­lu­puis­ton har­ras­tus­mah­dol­li­suu­det ovat lähel­lä, ja Salon kes­kus­tan pal­ve­lut­kin vain muu­ta­man kilo­met­rin pääs­sä. Har­voin tar­jol­la näin tila­va kokonaisuus. 

Heti sisään tul­taes­sa kes­ki­ker­rok­seen, vas­tas­sa on rai­kas, vaa­lea, ava­ra ilme. Kes­ki­ker­rok­ses­sa on olo­huo­ne, keit­tiö, ruo­kai­lu­ti­la, tila­va makuu­huo­ne vaa­te­huo­neel­la, hie­no kyl­py­huo­ne, sau­na, eril­li­nen wc ja kuisti. 

Keit­tiö on tyy­li­käs­ti toteu­tet­tu, siel­lä on laa­duk­kaat val­koi­set kodin­ko­neet ja kaa­pis­tot, tum­mat tasot, sekä pal­jon las­ku­ti­laa. Puu­lie­si kuu­luu myös keit­tiön varus­tuk­seen. Valoa keit­ti­öön tulee suu­res­ta ikku­nas­ta ja siel­tä on suo­ra yhteys ruo­kai­lu­huo­nee­seen, sekä olo­huo­nee­seen, jos­sa on muka­va naut­tia illois­ta varaa­van takan tuo­des­sa läm­pöä. Kes­ki­ker­rok­sen makuu­huo­ne on tila­va ja sen yhtey­des­sä on ava­ra vaatehuone. 

Ylä­ker­ras­sa on kol­me makuu­huo­net­ta, jois­ta yksi sovel­tuu mai­niois­ti vaik­ka etä­töil­le. Ylä­ker­ras­sa on myös eril­li­nen wc, sekä aula. 

Ala­ker­ran tak­ka­huo­nee­seen joh­taa tyy­lik­käät por­taat. Upeas­sa ja tila­vas­sa tak­ka­huo­nees­sa on kodin toi­nen tak­ka, joka on tyy­lik­kääs­ti upo­tet­tu sei­nään, lisäk­si valais­tuk­seen on panos­tet­tu muka­vas­ti tuo­den tun­nel­maa. Lisäk­si ala­ker­ras­ta löy­tyy kodin­hoi­to­huo­ne, säi­ly­tys-/työ­ti­lo­ja lähes 50 neliön verran. 

Talos­sa on siis tar­vit­taes­sa nel­jä makuu­huo­net­ta, jot­ka mah­dol­lis­ta­vat isom­man­kin per­heen asu­mi­sen tai vaih­toeh­toi­ses­ti esi­mer­kik­si koti­toi­mis­ton tai vie­ras­huo­neen tar­peen mukaan. Talos­sa on käy­tös­sä pal­jon tun­nel­ma­va­lo­ja tuo­maan iloa syk­syyn ja talveen.

Talos­sa on kol­me WC:tä ylä- ja ala­ker­ras­sa eril­li­set sekä yksi kyl­py­huo­nees­sa. Kyl­py­huo­ne itses­sään on iso ja moder­ni, joka on sisus­tet­tu isoil­la val­koi­sil­la sei­nä­laa­toil­la, kah­del­la suih­kul­la. Sau­nas­sa on muo­to­lau­teet, säh­kö­kiu­as, sekä ikku­na tuo­mas­sa valoa. Koko kyl­py­huo­ne ja sau­nao­sas­to ovat kuin suo­raan kyl­py­läs­tä ja takaa­vat onnis­tu­neen ren­tou­tu­mi­sen yksin tai yhdessä.

Etu- ja taka­pi­hal­la on kate­tut teras­sit, sekä suu­ren taka­pi­han teras­sin yhtey­des­sä on tyy­li­käs uima-allas. Taka­pi­han suu­rel­la ja suo­jai­sel­la, moni­muo­toi­sel­la teras­sil­la nau­tit kesä­päi­vis­tä ja ate­riois­ta aurin­gos­sa kat­seil­ta suojassa.

Talos­sa on vie­lä eril­li­nen auto­tal­li­ra­ken­nus 36,5 m² (kau­ko­sää­tö­ovi), sekä auto­ka­tos kah­del­le autol­le. Taka­pi­hal­la on myös koti­nik­ka­ril­le oma eril­li­nen vers­tas­ra­ken­nus. Kodis­sa on maa­läm­pö, kol­me tuli­si­jaa, nämä kaik­ki mah­dol­lis­ta­vat edul­li­sen säh­kön­ku­lu­tuk­sen, kuin myös asu­mis­viih­ty­vyy­den. Kui­tu­liit­ty­mä val­mius on myös jo olemassa.

Täs­sä lap­si­per­heel­le tai yrit­tä­jäl­le muut­to­val­mis ja upea koti, jos­sa Salon kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut löy­ty­vät käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Arvos­tet­tu Ylhäis­ten alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Lähel­tä löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, kou­lut sekä päiväkodit. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin pyy­dä välit­tä­jäl­tä tar­kem­mat tie­dot sekä kuvia. Ota roh­keas­ti yhteyt­tä, niin sovi­taan yksi­tyi­se­sit­te­lys­tä! Lisä­tie­dot: Ryy­nä­nen 050 436 3719.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala242.0 m²
Kokonaispinta-ala369.0 m²
Kerrosala369.0 m²
Huoneiden määrä6
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite6h,k,takkah,2wc,vh,khh,kph,s,kuisti,varastot,terassit,autotalli,autokatos,uima-allas
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus6h,k,takkah,2wc,vh,khh,kph,s,kuisti,varastot,terassit,autotalli,autokatos,uima-allas
Kerrokset3
Rakennusoikeudet240
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta385000 €
Velaton myyntihinta385000 €
Rakennusvuosi1948
Ilmanvaihtopainovoimainen/koneellinen poisto
Lämmitysmaalämpö, kolme tulisijaa
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero600.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1505 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasopaljon kaappi- ja laskutilaa, vaaleat kaapistot, tummat tasot, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, puuliesi, jää- ja pakastinkaappi
Kylpyhuone varustetasoerittäin tyylikäs, tilava ja kokonaan kaakeloitu kylpyhuone, peili- ja allaskaappi, kaksi suihkua, wc-istuin
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt