100.5 m² | 148000 € | Rivitalo

Salo, HILJAINEN MYYNTI, RT TUPURI

Kuvaus

Hil­jai­ses­sa myyn­nis­sä tyy­li­käs, remon­toi­tu ja tila­va, yhdes­sä tasos­sa ole­va rivi­ta­lo­huo­neis­to, hie­nol­la sijain­nil­la, päät­ty­vän kadun pääs­sä, met­sän reu­nas­sa. Tämä koti on hyvin pidet­ty ja tilaa löy­tyy isol­le­kin per­heel­le, siten että jokai­sel­le löy­tyy tar­vit­taes­sa omaa rau­haa.

Rivi­ta­lo on val­mis­tu­nut vuon­na 1999 ja kaut­taal­taan lähes kaik­ki pin­nat ja keit­tiö on remon­toi­tu vii­me vuo­si­na sekä uusit­tu kodin­ko­neet. Olo­huo­ne ja keit­tiö yhdis­ty­vät isok­si koko­nai­suu­dek­si ja olo­huo­nees­sa ole­va varaa­va­tak­ka läm­mit­tää muka­vas­ti tal­vi­pak­ka­sil­la.

Kol­me makuu­huo­net­ta, kodin­hoi­to­huo­ne, kak­si wc:tä, jois­ta toi­nen on käte­väs­ti kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. sekä kak­si vaa­te­huo­net­ta, sopi­vat mai­nios­ti per­hea­su­mi­seen. Kodin­hoi­to­huo­ne on myös täs­sä kodis­sa ja siel­tä on kul­ku käte­väs­ti taka­pi­hal­le.

Aurin­koi­sel­ta suu­rel­ta taka­pi­han teras­sil­ta upea ja avoin met­säi­nen näky­mä, ei mui­ta talo­ja näkö­pii­ris­sä. Varaa­va tak­ka, ilma­läm­pö­pump­pu, kui­tu­liit­ty­mä ja häly­tys­jär­jes­tel­mä mah­dol­lis­ta­vat miel­lyt­tä­vän asu­mi­sen täs­sä kodis­sa. Säh­kön koko­nais­ku­lu­tus on noin 10 000kwh/v ja tämä sisäl­tää siis myös talous­säh­kön. Vas­ti­ke 236e/kk. Autol­le kak­si paik­kaa, katos­paik­ka sekä pis­to­ke­paik­ka. Eril­li­nen varas­to, sekä tak­ka­puil­le oma puu­va­ras­to. Talo­yh­tiös­sä ainoas­taan puu­osien maa­laus­ta suun­ni­tel­mis­sa.

Täs­sä lap­si­per­heel­le muut­to­val­mis koti, jos­sa päi­vä­ko­ti ja kou­lu löy­ty­vät ihan käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Tupu­rin alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat vain noin 5 kilo­met­rin pääs­sä ja pai­kal­lis­lii­ken­ne kul­kee lähel­tä. Alu­eel­ta löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, ala­kou­lu sekä kak­si päi­vä­ko­tia. Lisäk­si Tupu­ri tar­jo­aa erin­omai­set ulkoi­lu­maas­tot valais­tui­ne hiih­to- ja puru­ra­toi­neen.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja sovi­taan esit­te­lys­tä! Myös vaih­to­mah­dol­li­suus oma­ko­ti­ta­loon Tupu­ris­ta, Häh­kä­näl­tä tai Palo­met­säs­tä max. 200 000 euroa. Lisä­tie­dot 050 436 3719/Ryynänen

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala100.5 m²
Kokonaispinta-ala100.5 m²
Kerrosala100.5 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,khh,kph,s,2wc,2vh,2autopaik.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,khh,kph,s,2wc,2vh,2autopaik.
HissiEi
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta148000 €
Velaton myyntihinta148000 €
Kiinteistö?Ei
Tilat ja materiaalit
ParvekeEi
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt