66.0 m² | 314000 € | Kerrostalo

Salo, Horninkatu 9 B

Kuvaus

Kes­kei­sel­lä sijain­nil­la Salon ydin­kes­kus­tas­sa läpi­ta­lon huo­neis­to. Ker­ros­ta­lo­kol­mio, torin vie­res­sä omal­la sau­nal­la ja lasi­te­tul­la teras­sil­la sekä par­vek­keel­la aivan Salon kes­kus­tan pal­ve­lui­den vie­res­sä. Tämä his­si­ta­lon toi­sen ker­rok­sen huo­neis­to on lähes uusi. 

Asun­non neliöt on tehok­kaas­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su onkin var­sin toi­mi­va. Keit­tiö ja olo­huo­ne on yhdis­tet­ty yhdek­si ava­rak­si, valoi­sak­si tilak­si. Olo­huo­nees­ta on sopi­vas­ti kul­ku koko huo­neis­ton levyi­sel­le, tila­val­le, lasi­te­tul­le teras­sil­le, sekä par­vek­keel­le, jot­ka yhdes­sä myodos­ta­vat todel­la tila­van ainut­laa­tui­sen koko­nai­suu­den. Tämän kokoi­sia yhte­näi­siä teras­se­ja ei koko talos­sa ole kuin kak­si kap­pa­let­ta. Teras­si­la­sit on kään­net­tä­vis­sä koko­naan sivuun, joten yhte­näis­tä teras­si­ti­laa tulee ava­rat n. 40 m². Teras­sil­ta on näky­mät suo­raan toril­le sekä Salonjoelle. 

Asun­nos­sa on kak­si makuu­huo­net­ta, molem­mis­sa huo­neis­sa on muka­vas­ti kaap­pi­ti­laa. Huo­neis­tos­sa on kak­si wc:tä, toi­nen eril­li­nen wc sekä toi­nen kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. Kyl­py­huo­ne on koko­naan kaa­ke­loi­tu ja tila­va, joten sin­ne mah­tuu mai­nios­ti myös pyy­kin­pe­su­ko­ne ja kui­vaus­rum­pu. Tämän toi­mi­van koko­nai­suu­den kruu­naa vie­lä oma sau­na, jos­sa arjen kii­reen voi jät­tää het­kek­si taakseen!

Asun­nos­sa on käy­tet­ty laa­duk­kai­ta, vaa­lei­ta mate­ri­aa­le­ja mm: AEG:n kodin­ko­neet, ilma­läm­pö­pump­pu vii­len­nyk­sel­lä, ovi­pu­he­lin kame­ral­la ja valo­kui­tu­liit­ty­mä. His­sil­lä pää­set myös suo­raan auto­hal­liin, jos­sa on oma auto­paik­ka, sekä yhtei­nen paik­ka autonpesulle. 

Hoi­to­vas­ti­ke täs­sä asun­nos­sa on 217,80EUR/kk, ja talo läm­pe­ää kau­ko­läm­möl­lä. Säh­köl­le ja vedel­le täs­sä talo­yh­tiös­sä on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Talo on val­mis­tu­nut 2019. Asun­non myyn­nin yhtey­des­sä myy­dään myös oma auto­hal­li­paik­ka (28 000e).

Talo sijait­see omal­la ton­til­la, kes­kei­sel­lä pai­kal­la aivan Salon kes­kus­tas­sa, torin vie­res­sä, joten kaik­ki Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat lähel­lä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät myös lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­mat­kin ovat vain käve­ly­mat­kan päässä. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä toi­mi­vas­ta koko­nai­suu­des­ta aivan Salon kes­kus­tas­sa, niin ota yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala66.0 m²
Kokonaispinta-ala66.0 m²
Kerrosala66.0 m²
Huoneiden määrä3
YleiskuntoErinomainen
Huoneistoselite3h,kt,s,2xwc,kph,et,lasit.terassi,parveke,autotal.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3h,kt,s,2xwc,kph,et,lasit.terassi,parveke,autotal.
Kerrokset2/6
HissiKyllä
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotasunnon myynnin yhteydessä myydään myös oma autohallipaikka 28 000 euroa!
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä50
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta115487 €
Velaton myyntihinta314000 €
Rakennusvuosi2019
Ilmanvaihtokoneellinen tulo/poisto
Lämmityskaukolämmitys - vesikiertoinen
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike343.2 € / kk
Rahoitusvastike125 € / kk
Hoitovastike218 € / kk
Vesimaksukulutuksen mukaan, vesiennakko 20e/kk/hlö
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2065.00 m²
ParvekeKyllä
Keittiö varustetasotodella tyylikäs vaaleasävytteinen keittiö: vaaleat kaapistot, tummat tasot, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin, mikro
Kylpyhuone varustetasotyylikäs vaaleasävytteinen kylpyhuone: suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-pytty, lavuaari, peili - ja allaskaappi, pesukoneliitäntä
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä, nopeus 50/20M
Rakennusmateriaalitbetoni/tiili
Katon tyyppiharja/pelti
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
HuoltoyhtiöSalon Kiinteistöhuolto Oy
Pysäköintitilat58
Yhteiset tilatmankeli, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot, autonpesupaikka, autohallin varastotilat
IsännöitsijäKirsi Mäkinen Op Koti Lounaismaa Oy
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Horninkatu 9
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaC2012

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt