40.5 m² | Kerrostalo

Salo, Ilolankatu 6

Kuvaus

Vuo­kra­taan van­hus­ten pal­ve­lu­kes­kus Ilo­lan­sa­los­ta erit­täin siis­ti­kun­toi­nen, vaa­lea­pin­tai­nen kak­sio, nel­jän­nes­tä ker­rok­ses­ta. Asun­nos­sa on tila­va lasi­tet­tu par­ve­ke sisä­pi­hal­le, pal­jon kaap­pi­ti­laa sekä ilma­läm­pö­pump­pu tuo­maan asu­mis­mu­ka­vuut­ta. Kaik­ki huo­neet ovat tila­via ja liik­ku­mi­nen on teh­ty hel­pok­si.

Asun­to ja pal­ve­lu­kes­kus sopi­vat mai­nios­ti myös lii­kun­taes­tei­sel­le ja mah­dol­lis­ta­vat myös apu­vä­li­neil­lä liik­ku­mi­sen. Asuk­kaan käy­tös­sä on pal­ve­lu­kes­kuk­sen, kuin myös koti­pal­ve­lun kaik­ki pal­ve­lut mm. ravin­to­la, kun­to­sa­li, senio­ri­neu­vo­la, sosi­aa­li­hoi­ta­ja, sau­na, tie­to­ko­ne jne. Asun­nos­sa on mm. auto­maat­ti­nen sam­mu­tus­jär­jes­tel­mä, huo­neis­to­pu­he­lin, tur­va­pu­he­lin, tie­to­ko­neyh­tey­det jne. Pal­ve­lu­kes­kuk­ses­sa jär­jes­te­tään päi­vit­täin ohjel­maa ja vii­kot­tain tapah­tu­mia ja nämä kuu­lu­vat asuk­kaal­le.

Vuo­kra 590 e/kk. Lisäk­si vuo­kra­lai­nen tekee oman säh­kö­so­pi­muk­sen sekä mak­saa vedes­tä 20 e/kk/hlö/tasaus. Yhtiö­jär­jes­tyk­seen perus­tu­va perus­pal­ve­lu­mak­su pal­ve­lu­kes­kuk­sel­le 150e/kk ja tur­va­pal­ve­lu­mak­su 95e/kk. Läm­mi­tys sisäl­tyy vuo­kraan. Vakuus 1 kk. Mini­mia­su­mi­seh­to 1 vuo­si. Vuo­kra­lai­sel­la tulee olla koti-ja vas­tuu­va­kuu­tus voi­mas­sa koko vuo­kra­suh­teen ajan. Tupa­koin­ti kiel­let­ty. Heti vapaa.

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntivuokra
Asumispinta-ala40.5 m²
Kokonaispinta-ala40.5 m²
Kerrosala40.5 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,avok,kph,lasit.parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
Tilojen kuvaus2h,avok,kph,lasit.parveke
Kerrokset4
HissiKyllä
Hinta ja kustannukset
Kiinteistö?Ei
Kuukausivuokra590 € / kk
Tilat ja materiaalit
ParvekeKyllä
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaEi
Muut tiedot
VapautuminenHeti vapaa
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt