114.0 m² | 89000 € | Omakotitalo

Salo, Järvenkyläntie 43

Kuvaus

Oma­ko­ti­ta­lo, täy­sin omas­sa rau­has­sa vaki­tui­seen asu­mi­seen, tai vaik­ka vapaa-aikaan meril­li­ses­sä Kok­ki­las­sa. Talo on raken­net­tu 1956 ja laa­jen­net­tu 1991. Hie­no maa­seu­tu­mil­jöö, usei­ta ulko­ra­ken­nuk­sia; myös eril­li­nen piha­sau­na­ra­ken­nus, auto­ka­tos sekä piharakennus/verstas. Todel­la upea ja suo­jai­sa piha­pii­ri, istu­tuk­si­neen sekä kal­lioi­neen. Ton­tin koko on lähes 3000 m², loi­vaa rinnettä.

Talon tilat ovat yhdes­sä ker­rok­ses­sa, kaik­ki huo­neet ovat tila­via. Ava­raan ja valoi­saan keit­ti­öön mah­tuu muka­vas­ti suu­rem­pi­kin ruo­ka­pöy­tä. Olo­huo­ne on myös tila­va ja talos­sa on tar­vit­taes­sa kol­me makuu­huo­net­ta. Yhdes­sä näis­tä on varaa­va tak­ka, joten huo­net­ta voit käyt­tää myös vaik­ka tak­ka­huo­nee­na tai työ­huo­nee­na etä­töil­le. Kodin­hoi­to­huo­ne, eril­li­nen wc, toi­nen wc istuin kyl­py­huo­nees­sa ja sau­na ovat myös pää­ra­ken­nuk­ses­sa. Talon pää­dys­sä on todel­la tila­va koko­naan katet­tu ja lasi­tet­tu teras­si, jos­sa voit naut­tia yhdes­sä olos­ta vaik­ka ympä­ri vuoden. 

Talon piha­pii­ris­sä on piha­sau­na­ra­ken­nus, joka on var­sin tun­nel­mal­li­nen ja viih­tyi­sä koko­nai­suus puu­läm­mit­tei­sel­lä kiu­kaal­la. Sau­nan yhtey­des­sä on lisäk­si puku­huo­ne ja pesu­ti­la. Lisäk­si on piha­ra­ken­nus vaik­ka vers­taak­si sekä auto­ka­tos ja pal­jon varastotiloja.

Talon piha­pii­ri on todel­la suo­jai­sa, joten siel­lä voit naut­tia olos­ta täy­sin omas­sa rau­has­sa ja kat­seil­ta pii­los­sa. Kiin­teis­töl­lä on oma pora­kai­vo ja jäte­ve­det mene­vät kol­meen saos­tus­kai­voon. Kui­tu­liit­ty­mä on myös täs­sä talos­sa valmiina. 

Kok­ki­la alu­ee­na tar­jo­aa muka­vas­ti pal­ve­lui­ta ympä­ri vuo­den mm. pien­ve­ne­sa­ta­ma, kesä­kah­vi­la esiin­ty­ji­neen, sau­nal­li­nen uima­ran­ta, jos­sa myös avan­to­uin­tia tal­vel­la. Kok­ki­las­sa toi­mii myös aktii­vi­nen kyläyh­dis­tys. Ala­kou­lu on käve­ly­mat­kan pääs­sä, päi­vä­ko­tiin n. 4 kilo­met­riä. Hali­kon kes­ku­tan pal­ve­lut ovat n. var­tin mat­kan pääs­sä ja Salon kes­kus­tan pal­ve­lui­hin­kin vain n. 20 minuut­tia, Tur­kuun rei­lus­ti alle tun­ti ja pää­kau­pun­ki­seu­dul­le mat­kaa rei­lut puo­li­tois­ta tuntia. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä koh­tees­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä! VARAAT­HAN OMAN ESITTELYAJAN!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala114.0 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,khh,vh,kph,2wc,s,lasit.teras,3ulkorak.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,khh,vh,kph,2wc,s,lasit.teras,3ulkorak.
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotkuntokartoitus on tehty valmiiksi 3/2022, pyydä välittäjältä
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta89000 €
Velaton myyntihinta89000 €
Rakennusvuosi1956
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkö, varaava takka
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero229.42 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2782 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot, liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin, lattia muovimatto, seinät puolipaneli/tapetti
Kylpyhuone varustetasokokonaan kaakeloitu kylpyhuone
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Käyttövesioma porakaivo
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitpientä pintaremonttia tehty päärakennuksessa
Kiinteistötunnus734-448-1-114
Kohteen viemäriSaostuskaivo
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt