100.0 m² | Omakotitalo

Salo, Kääpätie 4

Kuvaus

Vuo­kra­taan erit­täin taso­kas koti Tupu­ris­ta, rau­hal­lis­ta ja lap­siys­tä­väl­lis­tä asui­nym­pä­ris­töä arvos­ta­val­le. Sel­keä 1-taso­rat­kai­su, kol­mel­la tila­val­la makuu­huo­neel­la ja toi­mi­val­la poh­ja­rat­kai­sul­la. Varus­tuk­sen mm. kier­toil­ma­tak­ka, Puus­tel­lin laa­du­kas keit­tiö, AEG kodin­ko­nei­ta, kivi­ta­sot, induks­tio­lie­si ja jää­pa­la­ko­ne. Todel­la hie­no sau­nao­sas­to poream­mei­neen sekä puo­li­pyö­reä suih­ku­ti­la hie­noi­ne kaa­ke­lei­neen sekä kivi­ta­soi­neen. Sau­nas­sa voit ren­tou­tua vaik­ka radio­ta kuun­nel­len.

Koko­nai­suu­des­sa on run­saas­ti varas­to­ti­laa moniin tar­koi­tuk­siin. Viih­tyi­sä pihaym­pä­ris­tö isol­la, osit­tain kate­tul­la teras­sil­la (46 m²) ja kodal­la, tar­jo­aa mah­dol­li­suuk­sia ulko­na sääs­tä riip­pu­mat­ta. Tilat yhteen­sä 132 m² ja huo­neis­toa­la 100 m². Val­mis­tu­mis­vuo­si 2007, tont­ti 1171 m². Etu­pi­hal­la auto­ka­tos, varas­to­ra­ken­nus ja teras­si. Läm­mi­tys­jär­jes­tel­mä­nä Nibe F470- pois­toil­ma­läm­pö­pump­pu, lat­tia­läm­mi­tyk­sel­lä.

Tupu­rin alu­eel­ta löy­dät ala­kou­lun, päi­vä­ko­din sekä päi­vit­täis­ta­va­ra­kau­pan, jot­ka löy­ty­vät alle kah­den kilo­met­rin pääs­sä. Hie­not ulkoi­lu­maaas­tot, luis­te­lu­kent­tä ja puru­ra­ta hiih­to­la­tui­neen tar­joa­vat monen­lais­ta akti­vi­teet­tia aivan lähel­lä. Myös Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat lähet­ty­vil­lä ja pai­kal­lis­lii­ken­ne on myös käy­tet­tä­vis­sä.

Vuo­kra 1100e/kk. Vuo­kra sisäl­tää kaa­pe­li tv mak­sun sekä kui­tu­liit­ty­män (100mg), pesu­ko­neen ja kui­vas­rum­mun (Mie­le). Lisäk­si vuo­kra­lai­nen mak­saa säh­kös­tä ja vedes­tä todel­li­sen kulu­tuk­sen mukaan sekä tekee oman jäte­huol­to­so­pi­muk­sen. Vakuus 2 kk. Luot­to­tie­dot pitää olla kun­nos­sa. Mini­mia­su­mi­seh­to 12 kk. Vuo­kra­lai­sel­la tulee olla koti- ja vas­tuu­va­kuu­tus voi­mas­sa koko vuo­kra­suh­teen ajan. Lem­mi­kit tapaus­koh­tai­ses­ti. Vapau­tuu 1.12.2019 tai mah­dol­li­ses­ti aika­sem­min­kin.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntivuokra
Asumispinta-ala100.0 m²
Kokonaispinta-ala132.0 m²
Kerrosala132.0 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoErinomainen
Huoneistoselite4h,k,kph,khh,s,autok,varastot
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
Tilojen kuvaus4h,k,kph,khh,s,autok,varastot
Kerrokset1
HissiEi
Hinta ja kustannukset
Rakennusvuosi2007
Lämmityspoistoilmalämpöpumppu (NIBE F470), vesikiertoinen lattialämmitys, kiertoilmat
Kiinteistö?Kyllä
Kuukausivuokra1100 € / kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1171 m²
ParvekeEi
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/tiili
Maastotasainen tontti
Muut tiedot
Vapautuminen01.12.2019
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt