138.0 m² | 248000 € | Omakotitalo

Salo, Kaarikatu 23

Kuvaus

Tyy­li­käs ja tila­va oma­ko­ti­ta­lo hie­nol­la sijain­nil­la, päät­ty­vän kadun var­rel­la. Tämä talo on todel­la hyvin pidet­ty ja tilaa löy­tyy isol­le­kin per­heel­le, siten että jokai­sel­le löy­tyy tar­vit­taes­sa myös omaa rau­haa. Talon poh­ja­rat­kai­su on onnis­tu­nut ja toi­mi­va. Lisäk­si sijain­ti aivan Tupu­rin kou­lun ja päi­vä­ko­din vie­res­sä, tar­jo­aa per­heen pie­nim­mil­le tur­val­li­sen asuin­pai­kan. Tupu­ri tar­jo­aa myös monia har­ras­tus­mah­dol­li­suuk­sia sekä pal­ve­lui­ta. Talo on raken­net­tu vuon­na 1996.

Laa­duk­kaal­la par­ket­ti­lat­tial­la varus­tel­tu ylä­ker­ta sisäl­tää, tuu­li­kaa­pin, keit­tiön, ruo­kai­lu­ti­lan kak­si valoi­saa makuu­huo­net­ta, jois­sa toi­ses­sa on tila­va vaa­te­huo­ne sekä tyy­lik­kään, kaa­ke­loi­dun WC:n.

Sisään tul­taes­sa, vas­tas­sa on rai­kas, ava­ra ja moder­ni ilme. Keit­tiö ja ruo­kai­lu­ti­la yhdis­ty­vät ava­rak­si tilak­si, ruo­kai­lu­ti­laan mah­tuu suu­rem­pi­kin ruo­ka­pöy­tä ja siel­lä mah­tuu ruo­kai­le­maan isom­pi­kin per­he. Vuon­na 2009 kaut­taal­taan remon­toi­dus­sa keit­tiös­sä on ros­te­ri­set kodin­ko­neet, joten siel­lä kel­paa koka­ta induk­tio­lie­del­lä ja eril­li­suu­nil­la sekä vuon­na 2018 uusi­tuil­la tasoil­la. Las­ku- ja kaap­pi­ti­laa löy­tyy­kin muka­vas­ti tila­vas­ta ja valoi­sas­ta keit­tiös­tä. Aamu­kah­vin voi naut­tia vaik­ka par­vek­kel­la, jon­ne on kul­ku ruo­kai­lu­ti­las­ta.

Kau­niit, kes­kei­sel­lä pai­kal­la ole­vat vaa­leat por­taat joh­dat­ta­vat ala­ker­taan, jos­ta löy­dät tak­ka­huo­neen, makuu­huo­neen sekä myös toi­sen makuuhuoneen/työhuoneen ilman ikku­naa, tila­van wc:n, vaa­te­huo­neen, kodin­hoi­to­huo­neen, puku­huo­neen, kyl­py­huo­neen ja sau­nan. Lisäk­si on vie­lä erin­omai­set varas­to­ti­lat sekä kel­la­ri. Varas­to­ti­las­ta saa yhden lisä­huo­neen tar­vit­taes­sa omal­la sisään­käyn­nil­lä. Sau­na on remon­toi­tu vuon­na 2015, joten siel­lä on muka­va ren­tou­tua kii­reel­li­sen arjen kes­kel­lä. Käte­väs­sä kodin­hoi­to­huo­nees­sa arjen aska­reet hoi­tu­vat myös kuin itses­tään. Ala­ker­ras­ta on käyn­ti tila­val­le, suo­jai­sal­le ja kate­tul­le teras­sil­le.

Taka­pi­hal­la pää­set naut­ti­maan ulkoil­mas­ta sääs­sä kuin sääs­sä! Kate­tul­la teras­sil­la voi istus­kel­la isol­la­kin poru­kal­la vaik­ka sateen sat­tues­sa. Tun­nel­mal­li­ses­sa kodas­sa voit viet­tää aikaa ilmo­jen vii­le­tes­sä­kin. Leik­ki­mök­ki tai­puu vaik­ka per­heen pie­nim­pien leik­kei­hin tai esi­mer­kik­si varas­to­ti­lak­si. Teras­sin ja talon ympä­ril­lä on nur­mik­koa ja istu­tuk­sia. Tont­ti on loi­va rin­ne­tont­ti, taka­pi­ha on suo­jai­sa, joten omaa rau­haa löy­tyy muka­vas­ti. Erit­täin siis­til­le etu­pi­hal­le on teh­ty piha­laa­toi­tus vuon­na 2009. Auton saat tal­vi­pak­ka­sil­la muka­vas­ti läm­pi­mään auto­tal­liin.

Kodis­sa on miel­lyt­tä­vä vesi­kier­toi­nen lat­tia­läm­mi­tys, varaa­va­tak­ka sekä ilma­läm­pö­pump­pu.
Täs­sä lap­si­per­heel­le muut­to­val­mis ja upea koti, jos­sa päi­vä­ko­ti ja kou­lu löy­ty­vät vas­ta­pää­tä, joten nii­hin on lyhyt ja tur­val­li­nen mat­ka met­sän poik­ki! Tupu­rin alue on vie­res­sä ja se on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat vain noin 4 kilo­met­rin pääs­sä ja pai­kal­lis­lii­ken­ne kul­kee lähel­tä. Alu­eel­ta löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, ala­kou­lu sekä kak­si päi­vä­ko­tia. Lisäk­si Tupu­rin alue tar­jo­aa erin­omai­set ulkoi­lu­maas­tot valais­tui­ne hiih­to- ja puru­ra­toi­neen.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala138.0 m²
Kokonaispinta-ala264.0 m²
Kerrosala264.0 m²
Huoneiden määrä5
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite5h,k,ruok,takkah,khh,kph,pukuh,2wc,autot.varastot
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus5h,k,ruok,takkah,khh,kph,pukuh,2wc,autot.varastot
Kerrokset2
Parveketilava parveke, johon käynti ruokailutilasta
Rakennusoikeudet378,25
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta248000 €
Velaton myyntihinta248000 €
Rakennusvuosi1996
Ilmanvaihtokoneellinen poisto
Lämmitysöljy/puu/ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero600.00 EUR/v
Tonttivuokra920.00 EUR/v
Öljynkulutus1300 l/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1513 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
Keittiö varustetasoikkunallinen valoisa keittiö: kaapistot, jääkaappi, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin, kaikki koneet rosteria, hieno välitilan laatta, paljon kaappi- ja laskutilaa, lattia laattaa - keittiön vieressä erillinen ruokailutila, (josta käynti parvekkeelle)
Kylpyhuone varustetasoalakerrassa kokonaan kaakeloitu kylpyhuone, pukuhuone: lattia kaakeloitu - seinät paneli
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/tiili
Maastoloiva rinnetontti
nurmikkoa
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitkeittiö remontoitu 2009, pihalaatoitus, portaat, terassi ja nurmikko uusittu 2009, piipun vaihto ja lumiesteet, ilmalämpöpumppu asennettu 2011, sauna uusittu 2015
Kiinteistötunnus734-22-71-7-L1
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaE2017

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt