109.0 m² | 166000 € | Omakotitalo

Salo, Ketorannankatu 4

Kuvaus

Täs­sä kodi­kas ja valoi­sa 2002 raken­net­tu muka­van kokoi­nen oma­ko­ti­ta­lo rau­hal­li­sel­la kul­ma­ton­til­la ja päät­ty­vän kadun var­rel­la.

Talon tilat ovat yhdes­sä tasos­sa, joka tuo toi­mi­vuu­teen help­pout­ta. Yhte­näi­nen olo­huo­ne ja keit­tiö, vaa­leat pin­nat ja suu­ret ikku­nat teke­vät tilas­ta ava­ran ja valoi­san. Keit­tiös­sä on run­saas­ti kaap­pi-ja las­ku­ti­laa ja keit­tiön puu­lie­des­sä val­mis­tuu her­kul­li­set ruo­at nopeas­ti tuo­den samal­la peh­me­ää läm­pöä koko taloon. Läm­pöä ja tun­nel­maa tuo myös keit­tiön ja olo­huo­neen kes­kel­lä sijait­se­va varaa­va tak­ka. Valoi­sas­ta olo­huo­nees­ta on pää­sy taka­pi­hal­le ja teras­sil­le, jos­sa voit naut­tia aamu­kah­vit kenen­kään näke­mät­tä. Teras­si on katet­tu ja suo­jat­tu, joka mah­dol­lis­taa oles­ke­lun ulko­na kelil­lä kuin kelil­lä aikai­sin kevääs­tä pit­kään syk­syyn. Teras­sia pys­tyy mai­nios­ti myös laa­jen­ta­maan tar­vit­taes­sa.

Talon kes­kel­lä sijait­se­vien keit­tiön ja olo­huo­neen lisäk­si, talos­sa on kol­me makuu­huo­net­ta - kak­si samas­sa pää­dys­sä ja yksi isom­pi eril­lään talon toi­ses­sa pää­dys­sä. Isom­mas­ta makuu­huo­nees­ta löy­tyy kaap­pi­ti­laa ja siel­tä on ylel­li­ses­ti kul­ku suo­raan kyl­py­huo­nee­seen. Kah­den pie­nem­män makuu­huo­neen yhtey­des­sä on erit­täin tila­va vaa­te­huo­ne, johon säi­löt hel­pos­ti kausi­vaat­teet ja pal­jon muu­ta­kin.

Kodin­hoi­to­huo­ne hel­pot­taa arjen pyö­rit­tä­mis­tä, sil­lä huo­ne on tila­va ja siel­lä on pal­jon kaap­pe­ja sekä las­ku­ti­laa. Kodin­hoi­to­huo­nees­ta on ovi ulos auto­ka­tok­seen, jos­ta pää­set kaup­pa­kas­sien kans­sa sisäl­le märäl­lä­kin kelil­lä. Kyl­py­huo­ne ja sau­na ovat käte­väs­ti kodin­hoi­to­huo­neen vie­res­sä. Talos­sa on kak­si wc:tä, yksi eril­li­nen sekä toi­nen kyl­py­huo­nees­sa.

Arjen pyö­rit­tä­mi­nen täs­sä kodis­sa on help­poa toi­mi­van poh­ja­rat­kai­sun myö­tä sekä edul­lis­ta puu­lie­den, takan ja ilma­läm­pö­pum­pun ansiois­ta. Toi­mi­vuut­ta arkeen tuo myös kui­tu­liit­ty­mä.

Talon pihas­ta löy­tyy auto­ka­tos, jos­ta käyn­ti kodin­hoi­to­huo­nee­seen ja katok­sen peräl­lä ole­vaan isoon läm­pi­mään varas­toon, johon per­heen har­ras­tus­vä­li­neet mah­tu­vat lois­ta­vas­ti. Auto­ka­tok­ses­sa myös säh­kö­paik­ka, eli voit läm­mit­tää auton val­miik­si tal­vi­pak­ka­sil­la. Pihal­la on myös toi­nen pie­nem­pi ja kyl­mä varas­to, vaik­ka pui­den säi­lyt­tä­mi­seen. Etu­pi­ha on siis­tis­ti laa­toi­tet­tu, jol­loin sen puh­dis­ta­mi­nen on help­poa. Perus­tuk­set on paa­lu­tet­tu ja raken­nuk­ses­sa on myös tuu­let­tu­va ala­poh­ja.

Tämän koh­teen sijain­ti on lois­ta­va. Alue on samaan aikaan rau­hal­li­sel­la lap­si­per­hei­den suo­si­mal­la alu­eel­la, vain muu­ta­man kilo­met­rin pääs­sä Salon kes­kus­tan pal­ve­luis­ta ja kui­ten­kin lyhyen mat­kan pääs­sä moot­to­ri­ties­tä! Lisäk­si ala­kou­lu, päi­vä­ko­ti ja kaup­pa löy­ty­vät kaik­ki alle kilo­met­rin säteel­tä. Tont­ti on päät­ty­vän kadun var­rel­la ja vie­lä kul­mas­sa!

Kiin­nos­tuit­ko täs­tä toi­mi­vas­ta, siis­ti­kun­toi­ses­ta ja hyväl­lä pai­kal­la ole­vas­ta kodis­ta? Ota yhteyt­tä!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala109.0 m²
Kokonaispinta-ala137.0 m²
Kerrosala137.0 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,khh,s,2wc,vh,ak,varastot
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,khh,s,2wc,vh,ak,varastot
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotVieska talopaketti Pintamateriaalit: keittiö: lattia laminaatti, seinät tapetti. olohuone: lattia laminaatti, seinät tapetti/puoli paneli. makuuhuoneet: lattiat laminaattia, seinät tapetti/paneli. kodinhoitohuone: lattia kaakeli, seinät tiili/lasikuitutapetti. sauna: lattia kaakeli, seinät paneli. kylpyhuone: lattia kaakeli, seinät kaakeli. erillinen wc: lattia kaakeli, seinät kaakeli. eteinen: lattia kaakeli, seinät tapetti
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta166000 €
Velaton myyntihinta166000 €
Rakennusvuosi2002
IlmanvaihtoLTO 100
Lämmitysvaraava lattialämmitys sähköllä,varaava takka,ilmalämpöpumppu,puuliesi
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero317.28 EUR/v
Muut maksutvesi ja jätevesi, jätehuolto, kiinteistön palovakuutus
Tonttivuokra850.00 EUR/v
Sähkönkulutus13000 kWh/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1180 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot,jääkaappi,pakastekaappi,puuliesi ja sähköliesi,liesituuletin,astianpesukone, tasot laminaattia
Kylpyhuone varustetasokylpyhuone,suihku,erillinen wc,peilikaappi, pesukoneliitäntä,lattialämmitys,kiuas sähkö
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymävalokuituliittymä oma
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/tiili
Maastotasainen nurmikko tontti
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-6-118-1-L1
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole
EnergialuokkaEi lain edellyttämää energiatodistusta

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt