105.0 m² | 159000 € | Omakotitalo

Salo, Kirpitsänkatu 30 TARJOUS HYVÄKSYTTY

Kuvaus

Myyn­nis­sä tila­va oma­ko­ti­ta­lo hyväl­lä sijain­nil­la met­sän reu­nas­sa. Tämä koti sijait­see kes­kus­tan tun­tu­mas­sa, rau­hal­li­sel­la Pauk­ku­lan oma­ko­ti­ta­loa­lu­eel­la, jos­sa lenk­ki­maas­tot ja har­ras­tus­mah­dol­li­suu­det ovat lähel­lä ja Salon kes­kus­tan pal­ve­lut­kin vain kah­den kilo­met­rin päässä. 

Talos­sa on todel­la tila­va ja valoi­sa keit­tiö, johon isot ikku­nat tuo­vat pal­jon valoa, iso ruo­ka­pöy­tä mah­tuu sin­ne myös mai­nios­ti. Keit­tiös­sä on vaa­leat kaa­pis­tot, pal­jon las­ku­ti­laa sekä puu­lie­si. Olo­huo­ne on myös var­sin muka­van kokoi­nen ja siel­tä on hie­no näky­mä taka­na ole­vaan met­sään. Talos­sa on kol­me tila­vaa makuu­huo­net­ta, eril­li­nen wc, vaa­te­huo­ne säi­ly­tyk­seen sekä tila­va etei­nen. Kodin­hoi­to­huo­ne löy­tyy myös täs­tä talos­ta hel­pot­ta­maan kodin pyyk­ki­huol­toa ja siel­tä on käte­väs­ti käyn­ti suo­jai­sal­le taka­pi­hal­le. Kodin kyl­py­huo­ne on koko­naan kaa­ke­loi­tu ja siel­lä on myös talon toi­nen wc. Tyy­lik­kääs­sä sau­nas­sa on muka­va ren­tou­tua ja siel­lä on sähkökiuas. 

Talos­sa on siis kol­me makuu­huo­net­ta, jot­ka mah­dol­lis­ta­vat isom­man­kin per­heen asu­mi­sen tai vaih­toeh­toi­ses­ti esi­mer­kik­si koti­toi­mis­ton tai vie­ras­huo­neen tar­peen mukaan. Makuu­huo­neis­sa on säi­ly­tys­ti­laa, kaap­pe­ja, johon säi­löt hel­pos­ti, vaik­ka las­ten­ta­va­rat tai vaat­teet. Lat­tia­läm­mi­tys on eril­li­ses­sä wc:ssä, kodin­hoi­to­huo­nees­sa, kyl­py­huo­nees­sa ja sau­nas­sa, jot­ka on remon­toi­tu muu­tam­mia vuo­sia sitten.

Taka­pi­han suo­jai­nen teras­si on osit­tain katet­tu, joten siel­lä nau­tit tar­vit­taes­sa kesä­päi­vis­tä aurin­gol­ta ja kat­seil­ta suo­jas­sa. Taka­pi­ha on suo­jai­nen ja rajoit­tuu met­sän reu­naan ja puis­toa­lu­ee­seen, sekä siel­lä on pen­sai­ta ja istu­tuk­sia. Etu­pi­ha on myös suo­jai­nen ja se on koko­naan laatoitettu.

Talos­sa on läm­min auto­tal­li, kuin myös tila­va läm­min varas­to. Kodis­sa on säh­kö­läm­mi­tys, puu­lie­si keit­tiös­sä sekä ilma­läm­pö­pump­pu. Nämä mah­dol­lis­ta­vat var­sin edul­li­sen säh­kön­ku­lu­tuk­sen, kuin myös asu­mis­viih­ty­vyy­den. Kui­tu­liit­ty­mä on myös val­mii­na, sekä halu­tes­sa myös hälytysjärjestelmä.

Täs­sä lap­si­per­heel­le koti, jos­sa Salon kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut löy­ty­vät käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Arvos­tet­tu Pauk­ku­lan alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa, jos­ta lähel­tä löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­po­ja, kou­lut sekä päi­vä­ko­dit. Talo on päät­ty­vän kadun var­rel­la, joten läpi­kul­ku­lii­ken­net­tä ei ole.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin varaat­han oman esittelyajan.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala105.0 m²
Kokonaispinta-ala146.9 m²
Kerrosala146.9 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,vh,khh,kph,2wc,s,var,autot.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,vh,khh,kph,2wc,s,var,autot.
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotkoko sisäpiha on laatoitettu
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta159000 €
Velaton myyntihinta159000 €
Rakennusvuosi1982
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkö, puuliesi (keittiössä), ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero245.00 EUR/v
Kiinnitykset168500.00
Tonttivuokra450.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko874 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasojääkaappi, pakastin, liesi, uuni, astianpesukone, puuliesi
Kylpyhuone varustetasokokonaan kaakeloitu kylpyhuone, wc istuin, remontoitu 2017, lattialämmitys
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/tiili
Maastotasainen tontti
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitsalaojat 2009, erillinen wc 2012, käyttövesiputket ja varaaja 2014, sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone 2017, ilmanvaihdon huolto ja puhdistus, vesikaton tarkastus, reititin uusittu, sähkötarkastus 2018, hälytysjärjestelmä 2019, katon pesu ja maalaus 2020, sadevesijärjestelmä ja ilmalämpöpumppu 2021
Kiinteistötunnus734-17-33-3
Kiinnitykset168500.00
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt