m² | 181000 € | Omakotitalo

Salo, Kivikehänkatu 12

Kuvaus

Haluat­ko muut­taa Vii­tan­num­men merel­li­sel­le asui­na­lu­eel­le? Nyt siel­lä on tar­jol­la vuon­na 2009 raken­net­tu oma­ko­ti­ta­lo, koko­nais­pin­ta-alal­taan 158,5 m²! Tämä koti sopii erin­omai­ses­ti esi­mer­kik­si lap­si­per­heel­le, joka arvos­taa rau­hal­lis­ta asui­nym­pä­ris­töä. Talo on kah­teen tasoon raken­net­tu, ja poh­ja­rat­kai­sul­taan toi­mi­va. Kodin läm­mi­tys­muo­to­na toi­mii kau­ko­läm­pö, ja koko talos­sa miel­lyt­tää vesi­kier­toi­nen lat­tia­läm­mi­tys. Alu­eel­la on kak­si­ve­si­jär­jes­tel­mä.

Koko­nai­suus on ava­ra ja valoi­sa, sil­lä kor­keas­ta (n. 5m) olo­huo­nees­ta on yhteys keit­ti­öön. Tilaan tuo läm­pöä ja tun­nel­maa Tii­le­rin varaa­va tak­ka aivan talon kes­kel­lä, kodin sydä­me­nä. Ala­ker­ras­ta löy­tyy myös tila­va pää­ma­kuu­huo­ne. ​Tun­nel­mal­li­nen sau­na ​tar­jo­aa rau­hal­li­sen pai­kan ren­tou­tu­mi­sel­le. Käy­tän­nöl­li­syyt­tä koko­nai­suu­teen tuo­vat, iso kodin­hoi­to­huo­ne sekä toi­nen eril­li­nen WC.

Ylä­ker­ras­sa on kak­si makuu­huo­net­ta, sekä aula­ti­la, joka muun­tau­tuu hel­pos­ti esi­mer­kik­si makuu­huo­neek­si tai työ­ti­lak­si tar­pei­den mukaan. Lisäk­si ker­rok­ses­ta löy­tyy iso vaa­te­huo­ne (5,5 m²), sekä eril­li­nen WC suih­kul­la. Ylä­ker­ras­ta on käyn­ti tila­val­le par­vek­keel­le (17 m²), jos­sa voi hel­pos­ti tuu­let­taa peti­vaat­teet, tai vain naut­tia ulkoil­mas­ta.

Koti tar­jo­aa monia mah­dol­li­suuk­sia myös ulko­na har­ras­ta­mi­seen ja ajan­viet­toon. Piha­pii­ri tar­jo­aa run­saas­ti varas­to­ti­laa, sil­lä etu­pi­hal­ta löy­tyy läm­min ulko­va­ras­to, sekä taka­pi­hal­ta toi­nen varas­to. Etu­pi­hal­la on myös auto­ka­tos, sekä tilaa vaik­ka toi­sel­le autol­le.

Talon suo­jai­sa taka­pi­ha rajoit­tuu kau­nii­seen met­sään. Teras­si, joka on käte­väs­ti pää­si­sään­käyn­nin vie­res­sä, voit naut­tia sääl­lä kuin sääl­lä, sil­lä siel­tä löy­tyy esi­mer­kik­si kesä­keit­tiök­si sovel­tu­va osit­tain katet­tu teras­si.

Kodis­ta on Salon kes­kus­tan pal­ve­lui­hin vain noin nel­jän kilo­met­rin mat­ka, ja kaup­pa, päi­vä­ko­ti sekä kou­lut sijait­se­vat alle kol­men kilo­met­rin pääs­sä. Alue on erit­täin lap­siys­tä­väl­li­nen ja tar­jo­aa monia har­ras­tus- ja ulkoi­lu­mah­dol­li­suuk­sia.

Kiin­nos­tuit­ko täs­tä toi­mi­vas­ta ja siis­ti­kun­toi­ses­ta kodis­ta hyväl­lä sijain­nil­la? Varaa oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Kokonaispinta-ala158.5 m²
Kerrosala158.5 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,s,khh,kph,aula,vh,2wc,ak,varastot
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,s,khh,kph,aula,vh,2wc,ak,varastot
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotilmanvaihto säädetty ja puhdistettu 2014 Pintamateriaalit: keittiö,olohuone,makuuhuoneet, eteinen,aula: lattia laminaatti tai parketti, seinät paneli. kodinhoitohuone,kylpyhuone: lattia kaakeli, seinät kaakeli. sauna: lattia kaakeli, seinät paneli. erillinen wc: lattia kaakeli, seinät paneli.
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta181000 €
Velaton myyntihinta181000 €
Rakennusvuosi2009
Ilmanvaihtokoneellinen lämmön talteenotolla
Lämmityskaukolämpö,vesikiertoinen lattialämmitys,varaava Tiilerin takka
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero0 EUR/v
Tonttivuokra429.86 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko641 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot,integroitu jääkaappi 2kpl, integroitu pakastekaappi, sähköliesi,liesituuletin,astianpesukone, tasot laminaattia
Kylpyhuone varustetasokylpyhuone,suihku 2kpl,erillinen wc 2kpl,yläkerrassa suihkukaappi,peili, pesukoneliitäntä,lattialämmitys,kiuas sähkö,kuivauskaappi
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/tiili
Maastotasainen
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-28-4-6-L1
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole
EnergialuokkaEi lain edellyttämää energiatodistusta

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt