98.0 m² | 167000 € | Rivitalo

Salo, Leikintie 6 A

Kuvaus

Myyn­nis­sä muut­to­val­mis rivi­ta­lon pää­ty­huo­neis­to kol­mel­la makuu­huo­neel­la suo­si­tus­sa Puto­las­sa. Täs­sä tila­va vaa­lea­sä­vyt­tei­nen ja valoi­sa koti, vaik­ka lap­si­per­heel­le tai etä­töi­hin. Kodin tilat ovat yhdes­sä tasos­sa ja asun­nos­sa on kol­me makuu­huo­net­ta. Taka­pi­han teras­si on osit­tain katet­tu ja suo­jai­sa, sekä siel­tä on ava­ra näky­mä pit­käl­le Halikkoon. 

Tila­vat olo­huo­ne ja keit­tiö ovat vie­rek­käin, keit­tiös­sä on vaa­leat kaa­pis­tot ja vaa­leat väli­ti­lan kaa­ke­lit sekä vaa­leat tasot. Säi­ly­tys-, työs­ken­te­ly- ja las­ku­ti­laa on myös todel­la reip­paas­ti ja sin­ne mah­tuu isom­pi­kin ruokapöytä.

Valoi­saan ja tila­vaan olo­huo­nee­seen sijoi­tat hel­pos­ti kai­ken tar­vit­ta­van ja siel­tä on käyn­ti taka­pi­han teras­sil­le. Asun­nos­sa on siis kol­me makuu­huo­net­ta, jois­sa jokai­ses­sa on kaap­pi­ti­laa säi­ly­tyk­seen. Käy­tän­nöl­li­nen kyl­py­huo­ne on koko­naan kaa­ke­loi­tu, suih­ku, wc-istuin sekä lavu­aa­ri. Eril­li­seen kodin­hoi­to­huo­nee­seen sijoi­tat mai­nios­ti pesu­tor­nin ja pyyh­keil­le ja muil­le tar­vik­keil­le on kaap­pi- ja las­ku­ti­laa hel­pot­ta­maan per­heen arkea. Kodin­hoi­to­huo­nees­ta on asun­non toi­nen ovi taka­pi­hal­le sekä kurae­tei­nen. Omas­sa tyy­lik­kääs­sä sau­nas­sa on muka­va naut­tia löylyistä. 

Asun­nos­sa on siis kak­si wc:tä, toi­nen siis kyl­py­huo­nees­sa ja toi­nen on eril­li­nen, jos­sa on sekä allas- ja pei­li­kaap­pi. Asun­non etei­nen on myös var­sin tila­va ja siel­lä on säi­ly­tys­ti­laa, kuin myös tuu­li­kaa­pis­sa. Taka­pi­hal­la on suo­jai­nen teras­si, sekä pal­jon avoin­ta tilaa ja ava­ra näky­mä pit­käl­le eteen­päin. Teras­sil­le sijoi­tat hel­pos­ti niin ruo­kai­lu- kuin oleskeluryhmänkin. 

Huo­neis­toon kuu­luu aivan asun­non edes­sä ole­va auto­ka­tos­paik­ka, sekä toi­sel­le autol­le on myös paik­ka huo­neis­ton edes­sä, kuin myös läm­min tila­va varas­to. Talon läm­mi­tyk­se­nä on ilma­ve­si­läm­pö­pump­pu ja koko asun­nos­sa on miel­lyt­tä­vä lat­tia­läm­mi­tys. Valo­kui­tu­liit­ty­mä on myös jo val­mii­na. Vas­ti­ke 367,50e/kk (sis. läm­mi­tyk­sen). Talo on raken­net­tu 1999. Säh­köl­le (oma säh­kö­so­pi­mus) ja vedel­le (ennak­ko) on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Kor­jaus­suun­ni­tel­mas­sa suun­nit­teil­la ainoas­taan huoltotoimenpiteitä.

Puto­lan alue on var­sin suo­sit­tua pien­ta­loa­luet­ta, rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa, jos­sa päi­vä­ko­dit ja kou­lut löy­ty­vät käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä, kuten myös Hali­kon kes­kus­tan pal­ve­lut ja kau­pat. Hyvät ulkoi­lu­maas­tot löy­ty­vät myös lähis­töl­tä. Hali­kon kes­kus­taan alle 2km ja Salon kes­kus­taan rei­lu 3km. Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä asun­nos­ta, niin varaat­han oman esittelyaikasi.

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala98.0 m²
Kokonaispinta-ala98.0 m²
Kerrosala98.0 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,s,khh,2wc,autok.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,s,khh,2wc,autok.
Kerrokset1/1
HissiEi
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä5
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta167000 €
Velaton myyntihinta167000 €
Rakennusvuosi1999
Ilmanvaihtokoneellinen poisto
LämmitysIlma-Vesilämpöpumppu
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike367.5 € / kk
Hoitovastike368 € / kk
VesimaksuVesiennakko - tasaus kulutuksen mukaan
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan, valokuituvastike 24,20e/kk
Tonttivuokra972,30 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2361.00 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasovaaleat kaapistot, jääkaappipakastin, indukstioliesi, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuone varustetasotilava kokonaan kaakeloitu kylpyhuone
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Nettiliittymävalokuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitilmastoinnin puhhdistus 2012, lämmönvesisäädin uusittu 2012, lämmönjako järjestelmän saneeraus 2015, lämpökeskuksen saneeraus 2019-2020, pannuhuoneen seinän panelointi 2012, salaoja/sadevesiputkien painehuuhtelu 2020, pihakaivojen kunnostus 2020, parkkialueen muotoilu ja kallistusten korjaus 2020,
Tulevat remontitAT pesu ja huoltomaalaus 2023, räystälautojen ja muiden puuosien maalaus 2023, katon kunnostaminen, pesu ja käsittely 2022, harjaventtiilien laitto 2022, lukitus 2025, asuntojen vesieristysten korjauksia 2021 - 2026 (tarvittaessa), katon läpivientien uusiminen 2022, wc-istuinten vaihto 2022 - 2026
Pysäköintitilat5
Yhteiset tilattekniset tilat, talovarasto
IsännöitsijäVirva Koski Tilikoski
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAs Oy Halikon Putolanpuisto
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt