100.0 m² | 279000 € | Rivitalo

Salo, Lumikonkatu 1 as.3 - OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY!

Kuvaus

Nyt myyn­nis­sä erit­täin tyy­li­käs, laa­du­kas, vaa­lea­pin­tai­nen ja muut­to­val­mis rivi­ta­lo­huo­neis­to.

Heti sisään tul­les­sa voit ais­tia ylel­li­syyt­tä, laa­tua ja luon­non­va­loa. Kaik­ki tilat on suun­ni­tel­tu huo­lel­la, huo­neet ovat tila­via ja koti jat­kuu taka­pi­hal­le suu­rien ikku­noi­den ansios­ta. Luon­to tulee siis myös hie­nos­ti osak­si tätä hie­noa koko­nai­suut­ta.

Tämä upea koti on kah­des­sa ker­rok­ses­sa. Ala­ker­ran tyy­lik­kääs­tä keit­tiös­tä löy­tyy upeat kaa­pis­tot ja laa­duk­kaat ros­te­ri­pin­tai­set kodin­ko­neet. Keit­tiös­tä löy­tyy pal­jon säi­ly­tys­ti­laa ja kivi­ta­sot ovat moder­nis­ti mus­tat ja tuo­vat näin hie­nos­ti lisää ilmet­tä koko keit­ti­öön. Keit­tiös­sä et kok­kai­le yksin vaan koko tila on auki olo­huo­neen suun­taan ja tekee koko ala­ker­ras­ta ava­ran ja valoi­san. Keit­tiön ja olo­huo­neen välis­sä on tila ruo­kai­lu­ryh­mäl­le, johon mah­tuu iso­kin poruk­ka.

Olo­huo­ne on hulp­pea, valoi­sa ja val­ta­vat ikku­nat ulot­tu­vat lat­tias­ta kat­toon – itsea­sias­sa jopa kuu­teen met­riin saak­ka. Olo­huo­nees­ta pää­set suo­raan omal­le viih­tyi­säl­le, moni­muo­toi­sel­le ja suo­jai­sal­le taka­pi­hal­le. Teras­sil­le mah­tuu mai­nios­ti kaik­ki tar­vit­ta­va eli ruo­kai­lu- ja soh­va­ryh­mä sekä gril­li, ja osa teras­sis­ta on kaut­taal­taan lasi­tet­tu, joten siel­lä voit nau­tis­kel­la sääl­lä kuin sääl­lä. Ala­ker­ras­ta löy­tyy myös hie­no sau­nao­sas­to ves­sal­la. Koko sau­nao­sas­to on kaa­ke­loi­tu ylel­li­ses­ti ja ikku­nas­ta tulee luon­non­va­loa. Lisäk­si ala­ker­ras­sa, por­tai­den alla on hyvän­ko­koi­nen varas­to.

Ylä­ker­taan joh­dat­ta­vat tyy­lik­käät por­taat. Tääl­lä sijait­see kodin kak­si makuu­huo­net­ta ja aula, johon voit mai­nios­ti teh­dä vaik­ka etä­työ­pis­teen. Molem­mis­sa makuu­huo­neis­sa on tyy­lik­käät liu­kuo­vel­li­set kaa­pis­tot, joten säi­ly­tys­ti­laa löy­tyy muka­vas­ti. Toi­ses­ta makuu­huo­nees­ta on käyn­ti par­vek­keel­le, jos­sa voit tuu­let­taa peti­vaat­tei­ta tai vain naut­tia vaik­ka kesä­aa­muis­ta. Kodin toi­nen kylpyhuone/wc sekä kodin­hoi­to­ti­la ovat ylä­ker­ras­sa. Kyl­py­huo­ne on suun­ni­tel­tu hie­nos­ti - upeat kaa­ke­lit, suih­ku tilan­ja­ka­ja­na kes­kel­lä sekä puu­ta skan­di­na­vi­seen tyy­liin. Kai­ken kruu­naa poream­me, joka on sijoi­tet­tu hie­nos­ti kyl­py­huo­neen peräl­le ikku­nan alle.

Huo­neis­toon kuu­luu kak­si auto­ka­tos­paik­kaa, jot­ka ovat suo­raan huo­neis­ton edes­sä, sekä oma varas­to. Talos­sa on kau­ko­läm­mi­tys ja asun­nos­sa on integroi­tu ilma­läm­pö­pump­pu tuo­maan asu­mis­mu­ka­vuut­ta sekä sääs­töä läm­mi­tys­ku­lui­hin. Yhtiöl­lä on oma tont­ti sekä käy­tös­sä on myös kui­tu­liit­ty­mä, joka mah­dol­lis­taa vaik­ka etä­työt. Talo on uudeh­ko ja raken­nus­vuo­si on 2009.

Hoi­to­vas­ti­ke on edul­li­nen, vain 250e/kk ja säh­köl­le sekä vedel­le on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Talo­yh­tiö on hyvin hoi­det­tu ja ilmeel­tään siis­ti. Piha-alue on asfal­toi­tu ja piha­työt on ulkois­tet­tu. 5-vuo­tis­kor­jaus­suun­ni­tel­mas­sa ei ole mitään kor­jaus­hank­kei­ta, eli tähän kotiin on sik­si­kin help­po muut­taa.

Sijain­ti kes­kus­tan tun­tu­mas­sa on mitä mai­nioin, toril­le ja lähim­pään kaup­paan ei ole pit­kä mat­ka, ja alu­een ympä­ris­tö muu­ten­kin tar­jo­aa hyvät ulkoi­lu­maas­tot. Urhei­lu­puis­ton kaik­ki lii­kun­ta­pai­kat ovat lähes näkö­etäi­syy­del­lä. Samoin lähel­tä löy­tyy kes­kus­tan leik­ki­puis­tot, päi­vä­ko­dit ja kou­lut.

Tämä on todel­la tyy­li­käs ja hie­no koti! Ota yhteyt­tä niin sovi­taan oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala100.0 m²
Kokonaispinta-ala100.0 m²
Kerrosala100.0 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite3-4h,k,s,2kph/wc,2autokat.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3-4h,k,s,2kph/wc,2autokat.
HissiEi
Parvekeparveke, johon käynti päämakuuhuoneesta
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä5
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta279000 €
Velaton myyntihinta279000 €
Rakennusvuosi2009
Ilmanvaihtohuoneistokohtainen
Lämmityskaukolämmitys - vesikiertoinen
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike250 € / kk
Hoitovastike250 € / kk
Vesimaksuvesimaksu kulutuksen mukaan
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1748.00 m²
Keittiö varustetasokorkeakiiltokaapistot, kivitasot, liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi, pakastinkaappi
Kylpyhuone varustetasomolemmissa kerroksissa on kaakeloitu hieno kylpyhuone, yläkerran kylpyhuoneessa poreamme
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/bitumihuopa
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Huoltoyhtiöostopalvelut/A.Määttä
Tehdyt remontitpostilaatikot uusittu
Tulevat remontitei korjauksia suunnitteilla
Pysäköintitilat5
IsännöitsijäImmo Toivonen ISP Immo Toivonen
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Lumikonrivi
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergiatodistus D2016

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt