110.0 m² | 175000 € | Omakotitalo

Salo, Luokkitie 7

Kuvaus

Siis­ti, rai­kas ja tila­va oma­ko­ti­ta­lo hie­nol­la sijain­nil­la, päät­ty­vän kadun pääs­sä. Tämä talo on hyvin pidet­ty ja tilaa löy­tyy isol­le­kin per­heel­le. Lisäk­si sijain­ti Hali­kos­sa tar­jo­aa rau­haa mut­ta myös monia har­ras­tus­mah­dol­li­suuk­sia sekä pal­ve­lui­ta. Talo on raken­net­tu vuon­na 1996

Olo­huo­ne, ruo­kai­lu­ti­la ja keit­tiö yhdis­ty­vät tila­vak­si koko­nai­suu­dek­si. Myös ruo­kai­lu­ti­lan erk­ke­ri tuo lisä­ava­ruut­ta. Olo­huo­nees­sa on myös varaa­va tak­ka. Vaa­leas­ta tila­vas­ta keit­tiös­tä löy­tyy run­saas­ti kaap­pi­ti­laa, pal­jon las­ku­ti­laa sekä run­saas­ti valoa, ison ikku­nan ansios­ta. Ruo­kai­lu­ti­laan sijoi­tat hel­pos­ti isom­man­kin ruokailupöydän.

Talos­sa on kol­me makuu­huo­net­ta, jot­ka mah­dol­lis­ta­vat per­heen asu­mi­sen tai vaih­toeh­toi­ses­ti esi­mer­kik­si koti­toi­mis­ton ja vie­ras­huo­neen tar­peen mukaan.
Talos­sa on run­saas­ti säi­ly­tys­ti­laa, sekä kodin­hoi­to­huo­ne, jos­sa on muka­vas­ti tilaa, sekä pal­jon kaap­pe­ja ja kul­ku käte­väs­ti ulos. Kes­kus­pö­ly­ni­mu­ri kuu­luu myös tämän kodin varus­tuk­seen. Talos­sa on lisäk­si kak­si WC:tä, jois­ta toi­nen on käte­väs­ti kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. Sau­nas­sa ole­va ikku­na sekä uusi­tut lau­teet takaa­vat ren­tout­ta­van saunahetken.

Etu­pi­han tila­val­la ja upeal­la koko­naan lasi­te­tul­la teras­sil­la nau­tit ulkoil­mas­ta vaik­ka koko vuo­den. Sei­niä saa tar­vit­taes­sa siir­ret­tyä näin kesähelteillä.
Teras­sin ja talon ympä­ril­lä on nur­mia­lue, joka antaa hie­non mah­dol­li­suu­den vaik­ka piha­pe­lei­hin. Kiin­teis­töl­lä on oma tont­ti. Taloon kuu­luu myös läm­min auto­tal­li sekä läm­min tila­va varas­to, säi­ly­tyk­seen tai har­ras­tus­vä­li­neil­le. Talon taka­na, aamuau­rin­gon puo­lel­la on myös toi­nen teras­si sekä vil­je­lyk­siä omiin tarpeisiin.

Kodis­sa on säh­kö­läm­mi­tys miel­lyt­tä­väl­lä lat­tia­läm­mi­tyk­sel­lä, sekä kat­to­läm­mi­tyk­sel­lä, varaa­va tak­ka sekä ilma­läm­pö­pump­pu. Nämä kaik­ki mah­dol­lis­ta­vat todel­la edul­li­sen säh­kön­ku­lu­tuk­sen, vain 9500 KWh/vuosi.

Täs­sä muut­to­val­mis ja siis­ti koti, jos­sa päi­vä­ko­ti ja kou­lu löy­ty­vät käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Taka-pap­pi­lan alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Hali­kon kes­kus­tan pal­ve­lut löy­ty­vät lähel­tä. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat alle 5 kilo­met­rin pääs­sä. Lisäk­si Taka-pap­pi­la tar­jo­aa hyvät ulkoi­lu­maas­tot. Hyvä ja lyhyt yhteys moot­to­ri­tiel­le sitä tarvitseville.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala110.0 m²
Kokonaispinta-ala155.0 m²
Kerrosala155.0 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,ruok,khh,s,wc,lasit.terassi,autotalli
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,ruok,khh,s,wc,lasit.terassi,autotalli
Kerrokset1
Rakennusoikeudet225 m2
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta175000 €
Velaton myyntihinta175000 €
Rakennusvuosi1996
Ilmanvaihtokoneellinen poisto
Lämmityssähkö, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero390.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko900 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasotilava keittiö, paljon laskutilaa: vaaleat kaapistot, jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Lattia muovimattoa, seinät tapetti.
Kylpyhuone varustetasotilava, kokonaan kaakeloitu kylpyhuone
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Rakennusmateriaalitpuu/tiili
Katon tyyppiharja/tiili
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-457-2-123
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt