85.5 m² | 89000 € | Mökki/huvila

Salo, Mäenalantie 748

Kuvaus

Erit­täin viih­tyi­säs­sä piha­pii­ris­sä hyvin pidet­ty vapaa-ajan koh­de täy­sin omas­sa rau­has­sa.

Täs­sä koh­tees­sa, hyvän auto­tien pääs­sä löy­tyy tal­via­sut­ta­va pää­ra­ken­nus, kuin uusi hir­si­mök­ki ystä­viä var­ten sekä todel­la tila­va ulko­ra­ken­nus, johon mah­tuu auton lisäk­si vie­lä pal­jon muu­ta­kin. Kaik­ki raken­nuk­set ovat hyväs­sä kun­nos­sa eli tän­ne pää­set aset­tu­maan talok­si ilman vält­tä­mät­tö­miä iso­ja remont­te­ja. Tämä koko­nai­suus sijait­see täy­sin omas­sa rau­has­sa, mui­den kat­seil­ta suo­jas­sa, mar­ja- ja sie­nia­pa­jien vie­res­sä.

Itse pää­ra­ken­nuk­ses­ta löy­tyy ava­ra tupa­keit­tiö ja oles­ke­lu­ti­la sekä makuu­huo­ne ja sau­nao­sas­to. Tupa­keit­tiön sydän on puu­lie­si, jos­sa val­mis­tat nopeas­ti ruo­at ja peh­meä läm­pö läm­mit­tää samal­la koko raken­nuk­sen. Makuu­huo­nee­seen mah­tuu mai­nios­ti pari­sän­ky ja mikä­li tar­ve vaa­tii, oles­ke­lu­ti­laan pys­tyt sijoit­ta­maan hyvin esi­mer­kik­si vuo­de­soh­van lisä­ma­joi­tus­tar­pee­seen. Sau­nao­sas­ton puo­lel­ta löy­tyy vesi­ves­sa, pesu­huo­ne muu­ri­pa­dal­la ja tie­ten­kin oma sau­na, puu­läm­mit­tei­sel­lä kiu­kaal­la.

Pää­ra­ken­nuk­sen lisäk­si ton­til­la on hyvä­kun­toi­nen hir­si­mök­ki, johon majoi­tat ystä­viä tai vaik­ka jo omaa rau­haa kai­paa­vaa nuo­ri­soa. Mökis­sä on oma varus­tel­tu keit­tiö, sekä todel­la tila­va makuu­huo­ne. Samoin kuin pää­ra­ken­nuk­ses­sa, niin myös täs­sä hir­si­mö­kis­sä on tila­va oles­ke­lu­ti­la johon saa vaik­ka vuo­de­soh­van.

Sisä­ti­lo­ja on siis yhteen­sä lähes sata neliö­tä eli tän­ne majoit­tuu muka­vas­ti isom­pi­kin per­he. Molem­mis­sa raken­nuk­sis­sa on teras­si, jos­sa nau­tit ilta­päi­vä­kah­vit sateel­ta suo­jas­sa. Pää­mö­kin teras­sil­le pais­taa sopi­vas­ti aurin­ko mel­kein­pä koko päi­vän ja mai­se­ma teras­sil­ta omaan puu­tar­haan ome­na­pui­neen ja kuk­ki­neen on rau­hai­sa. Taloon tulee käyt­tö­ve­si omas­ta ren­gas­kai­vos­ta ja jäte­ve­del­le on oma umpi­säi­liö maa­ha­ni­meyt­tä­möl­lä.

Ton­til­ta löy­tyy myös iso auto­tal­li­ra­ken­nus, kor­keal­la ovel­la ja osit­tai­sel­la beto­ni­lat­tial­la. Sin­ne mah­tuu hyvin auton tai trak­to­rin lisäk­si kaik­ki mökin seson­ki­työ­ka­lut suo­jaan.

Piha­pii­rin sijain­ti on todel­la suo­jai­sa, joten siel­lä voit naut­tia luon­non rau­has­ta ja hil­jai­suu­des­ta kat­seil­ta pii­los­sa. Tont­ti rajoit­tuu toi­sel­ta puo­lel­ta luon­non­suo­je­lua­lu­ee­seen, joka tar­jo­aa upeat ulkoi­lu­mah­dol­li­suu­det sekä tie­tys­ti sie­nes­tys- ja mar­jas­tus­pai­kan.

Tämän koko­nai­suu­den sijain­ti on ihan­teel­li­nen, sil­lä tän­ne aje­let Salos­ta vain rei­lus­sa kym­me­nes­sä minuu­tis­sa, eli vaik­ka hel­pos­ti arki-ilta­na sau­no­maan ja aamul­la vir­kis­ty­nee­nä takai­sin kau­pun­kiin. Hel­sin­ki-Tur­ku moot­to­ri­tiel­le on mat­kaa alle 10 minuut­tia ja Kuus­joel­le hurau­tat rei­lus­sa vii­des­sä minuu­tis­sa. Päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­paan on mat­kaa noin 4km.

Jos etsit paik­kaa jos­sa pys­tyt rau­hoit­tu­maan vii­kon jäl­keen, niin tämä saat­taa olla juu­ri se. Varaa oma esit­te­ly­ai­ka! Ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja käy­dään kat­so­mas­sa!

Perustiedot
Kohteen tyyppiMökki/huvila
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala85.5 m²
Kokonaispinta-ala100.0 m²
Kerrosala100.0 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,k,pesuh,wc,sauna,hirsimökki (2h,k),ulkorak.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,k,pesuh,wc,sauna,hirsimökki (2h,k),ulkorak.
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotPintamateriaalit: pesuhuone laatoitettu, muissa tiloissa muovimatto ja paneli. Hirsimökissä puu pinnat
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta89000 €
Velaton myyntihinta89000 €
Rakennusvuosi2001
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkölämmitys, puuliesi, kylpyhuone lattialämmitys
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero400.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko6490 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasomolemmissa rakennuksissa keittö varustus: jääkaappi, kaapistot, sähköliesi, puuliesi (päärakennus).
Kylpyhuone varustetasopesuhuonessa muuripata. Wc: lavuaari, allaskaappi, kaappi
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalithirsi/puu
Katon tyyppiharja/pelti
Maastotasainen pihapiiri
puustoa ja kasvimaa
Käyttövesirengaskaivo, käytetty juomavetenä - veden laatua ei ole tutkittu
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontithirsimökin katto uusittu 2018
Kiinteistötunnus734-691-1-53
Kohteen viemäriUmpisäiliö
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt