60.0 m² | 85000 € | Kerrostalo

Salo, Majavankatu 2 A

Kuvaus

Siis­ti ker­ros­ta­lo­kak­sio his­si­ta­lon toi­ses­ta ker­rok­ses­ta sijait­see arvos­te­tul­la ja rau­hal­li­sel­la Pah­ka­vuo­ren asui­na­lu­eel­la Salon kes­kus­tan lähei­syy­des­sä. Oma sau­na lisää myös muka­vas­ti asu­mis­viih­ty­vyyt­tä.

Asun­non neliöt on onnis­tu­nees­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su luo­kin toi­mi­van koko­nai­suu­den muka­vaan asu­mi­seen. Keit­tiö on oma­na tila­naan eril­lään olo­huo­nees­ta ja se on tila­va, valoi­sa ja rai­kas, jon­ka vaa­leat kaa­pis­tot ovat moder­nit ja pui­set tasot tyy­lik­käät. Ikku­nas­ta tulee muka­vas­ti luon­non­va­loa ja keit­ti­öön mah­tuu hel­pos­ti myös ruo­ka­pöy­tä. Olo­huo­nee­seen sijoi­tat mai­nios­ti kai­ken tar­vit­ta­van ja siel­tä on kul­ku tila­val­le lasi­te­tul­le par­vek­keel­le, johon mah­tuu mai­nios­ti vaik­ka istuin­ryh­mä ja siel­tä on ava­ra näky­mä. Asun­non makuu­huo­ne on tila­va ja kaap­pi­ti­laa löy­tyy myös muka­vas­ti. Huo­neis­ton vaa­lea­sä­vyt­tei­ses­sä kyl­py­huo­nees­sa on myös hyvin kokoa, joten sin­ne mah­tu mai­nios­ti myös pesu­ko­ne­kin. Omas­sa sau­nas­sa on myös muka­va läm­mi­tel­lä ja ikku­na tuo sin­ne muka­vas­ti valoa.

Talos­sa on kau­ko­läm­pö, yhtiöl­lä oma tont­ti. Säh­köl­le ja vedel­le on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Kui­tu­liit­ty­mä. 5-vuo­tis­kor­jaus­suun­ni­tel­mis­sa ei mer­kit­tä­viä kor­jaus­tar­pei­ta. Autol­le säh­kö­pis­to­ke­paik­ka. Raken­nus­vuo­si 1998.

Huo­neis­to sijait­see hyväl­lä pai­kal­la aivan Salon kes­kus­tan lähei­syy­des­sä. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut, urhei­lu­puis­to ja tori­kin ovat käve­ly­mat­kan pääs­sä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­ma­kaan eivät ole kau­ka­na, kaup­paan alle kilo­met­ri.

Kiin­nos­tuit­ko täs­tä toi­mi­vas­ta his­si­ta­lon asun­nos­ta Salon kes­kus­tan tun­tu­mas­sa? Ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala60.0 m²
Kokonaispinta-ala60.0 m²
Kerrosala60.0 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,k,s,kph,et,lasit.parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,k,s,kph,et,lasit.parveke
Kerrokset2/4
HissiKyllä
Parvekelasitettu tilava parveke
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä20
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta85000 €
Velaton myyntihinta85000 €
Rakennusvuosi1998
Ilmanvaihtokoneellinen poisto
Lämmityskaukolämmitys
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike246 € / kk
Hoitovastike246 € / kk
Vesimaksukulutuksen mukaan, vesiennakko 20e/kk/hlö
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan, autopaikkamaksu 9e/kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2099.00 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
Keittiö varustetasovaaleat kaapistot, puiset tyylikkäät tasot, jääkaappipakastin (uusittu 2019), keraaminen liesi (uusittu 2019), kiertoilmauuni, astianpesukone (uusittu 2018)
Kylpyhuone varustetasotilava kylpyhuone, suihku (hana uusittu 2020), lavuaari, peili, allaskaappi, lattia muovimattoa - seinät kaakeli
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalittiili
Katon tyyppiharja
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Huoltoyhtiöostopalvelut / A. Määttä Oy
Tehdyt remontitIV-hormien puhdistus ja säätötyö 2009, vedensäästökalusteiden asennus 2011, hissin hälytyslaitteisto 2012, IV-hormien puhdistus ja säätötyö 2017, porrasvalot LED-valoiksi 2018, lämmönjakohuoneen saneeraus 2018
Tulevat remontitKorjaustarveselvitys 2020 - 2024: Elementtisaumojen uusinta/tarkastus, räystäät ja syöksyt - 2022, lämmitysjärjestelmän tasapainoitus - 2022, kylpyhuoneiden kosteuskartoitus - 2020, porraskäytävien maalaus - 2022, leikkikentän saneeraus - 2020.
Pysäköintitilatautopistokepaikat
IsännöitsijäHannu Borenius Salo Isännöinti
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Majavanpesä
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt