55.0 m² | 64000 € | Kerrostalo

Salo, Malturinkatu 2 B

Kuvaus

Har­voin tar­jol­la näin kes­kei­sel­lä sijain­nil­la ker­ros­ta­lo­kak­sio aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa. Rau­hal­li­sel­la pai­kal­la mut­ta sil­ti kes­kus­tan pal­ve­lui­den tuntumassa.

Huo­neis­to on tyy­lik­kääs­ti remon­toi­tu, muut­to­val­mis ja erit­täin siis­ti­kun­toi­nen. Tila­vat huo­neet ja keit­tiö, iso par­ve­ke, koko­naan kaa­ke­loi­tu kyl­py­huo­ne. Huo­neis­to on pää­ty­huo­neis­to, valoi­sa ja ikku­nat ovat kol­meen suun­taan. Huo­neis­to on toi­ses­sa kerroksessa. 

Asun­non neliöt on tehok­kaas­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su onkin var­sin toi­mi­va. Valoi­sas­sa keit­tiös­sä, johon ikku­na tuo sopi­vas­ti valoa on muka­vas­ti las­ku­ti­laa sekä vaa­leat kaa­pis­tot ja tum­mat tasot. Keit­ti­öön mah­tuu mai­nios­ti myös ruo­ka­pöy­tä. Olo­huo­ne on todel­la tila­va ja sin­ne mah­tuu hel­pos­ti kaik­ki tar­peel­li­nen. Olo­huo­nees­ta on kul­ku tila­val­le par­vek­keel­le, jos­ta on ava­rat näky­mät Salon kes­kus­tan suuntaan.

Makuu­huo­ne on myös rei­lun­ko­koi­nen, pari­sän­ky mah­tuu sin­ne hel­pos­ti ja liu­kuo­vel­lis­ta säi­ly­tys­ti­laa on myös run­saas­ti. Kyl­py­huo­ne on koko­naan kaa­ke­loi­tu tyy­lil­lä ja siel­lä on paik­ka pesu­ko­neel­le. Etei­ses­sä on myös kaap­pi­ti­laa liukuovilla.

Hoi­to­vas­ti­ke täs­sä asun­nos­sa on 253,00EUR/kk, ja talos­sa on kau­ko­läm­mi­tys. Säh­köl­le ja vedel­le täs­sä talo­yh­tiös­sä on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Kui­tu­liit­ty­mä on myös jo val­mii­na täs­sä talos­sa. Hyvin hoi­det­tu yhtiö, jos­sa teh­ty pal­jon remont­te­ja mm. juu­ri val­mis­tu­nut vie­mä­rei­den suki­tus, tont­ti­vie­mä­ri uusit­tu, kau­ko­läm­pö ja vesi­liit­ty­mät tehty.

Talo sijait­see omal­la ton­til­la, kes­kei­sel­lä pai­kal­la aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa, muu­ta­man sadan met­rin pääs­sä toris­ta. Salon kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut ovat vain kiven­hei­ton pääs­sä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät aivan lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­mat­kin ovat vain käve­ly­mat­kan päässä. 

Kiin­nos­tuit­ko täs­tä muut­to­val­miis­ta ja toi­mi­vas­ta koko­nai­suu­des­ta aivan Salon kes­kus­tas­sa? Ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala55.0 m²
Kokonaispinta-ala55.0 m²
Kerrosala55.0 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,k,kph/wc,et,parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,k,kph/wc,et,parveke
Kerrokset2/3
HissiEi
Parveketilava parveke
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotTaloyhtiössä on juuri tehty viemäri korjaus sukittamalla, tonttiviemäri uusittu, sekä uudet kaukolämpö ja vesiliittymät. Näistä korjauksista tulee kustannuksia tähän huoneistoon isännöitsijältä saadun tiedon mukaan 11.592,49 euroa. Tämän kustannuksen voi ostaja maksaa kertamaksulla kaupanteossa pois tai sitten lyhentää velkaosuutta rahoitusvastikeella 109,90 euroa/kk.
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä18
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta62840 €
Velaton myyntihinta64000 €
Rakennusvuosi1963
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityskaukolämpö
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike283.03 € / kk
Rahoitusvastike30 € / kk
Hoitovastike253 € / kk
Vesimaksuvesi mittauksen mukaan
Muut maksutsähkö mittauksen mukaan
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1868.40 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
Keittiö varustetasokeittiö remontoitu 2013: vaaleat kaapistot, jääkaappipakastin, keraaminen liesi
Kylpyhuone varustetasotyylikäs kylpyhuone - remontoitu 2013: kokonaan kaakeloitu kylpyhuone, suihku, allas, allaskaappi, peili, wc-istuin
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaEi
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitteräsbetoni
Katon tyyppiharja/pelti
Muut tiedot
Huoltoyhtiöhuoltoliike
Tehdyt remontitpeltikatto maalattu 1999, parvekekaiteet ja ulkoseinät maalattu 2003, parvekerännikourujen asennus, länsipäätyikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden kunnostus, lukitus ja käyttövesiputkisto uusittu (huoneistokohtaiset mittarit) maakanaaleineen 2003, Itäpäädyn ja sisäänkäyntipuolen ikkunat saneerattu 2005, yläpohjan lisäeristys 2006, sisäverkkosaneeraus ja kuitukotiin-liittymä 2010, parvekepuolen ikkunat ja ovet sekä tuuletusparvekkeiden ikkunat ja ovet uusittu kevät/kesä 2016, porraskäytävät ehostettu 2017, pihan kunnostus/parannus - salaojat 2019, Talon länsipäädyn ikkunoiden pellityksien korjaus 2020, kylpyhuoneiden kosteuskartoitus 2021, koodilukot ulko-oviin 2021, parvekemaalaukset 2021, painumaseurannan aloitus 2022, viemärit korjattu sukittamalla ja tonttiviemäri uusittu, sekä uusi kaukolämpö ja vesiliittymät tehty 2022
Tulevat remontitkylpyhuonekorjauksia 2022 - 2026 (tarvittaessa)
Yhteiset tilatullakko/kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuojat
IsännöitsijäMarkku Laine Salo Isännöinti Oy
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto-Oy Salon Rauhalanpuisto
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: E2007

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt