39.0 m² | 59000 € | Kerrostalo

Salo, Malturinkatu 2 B

Kuvaus

Har­voin tar­jol­la näin kes­kei­sel­lä sijain­nil­la ker­ros­ta­lo­kak­sio aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa. Rau­hal­li­sel­la pai­kal­la mut­ta sil­ti kes­kus­tan pal­ve­lui­den tuntumassa.

Huo­neis­to on siis­ti­kun­toi­nen, tila­vat huo­neet, keit­to­ko­me­ro ikku­nal­la, iso koko huo­neis­ton levyi­nen par­ve­ke, osit­tain kaa­ke­loi­tu kyl­py­huo­ne ja vaa­te­huo­ne. Huo­neis­to on kol­man­nes­sa kerroksessa. 

Asun­non neliöt on tehok­kaas­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su onkin var­sin toi­mi­va. Valoi­sas­sa keit­tiös­sä, johon ikku­na tuo sopi­vas­ti valoa on kaik­ki tar­vit­ta­va, muka­vas­ti las­ku­ti­laa sekä vaa­leat kaa­pis­tot ja tum­mat tasot. Olo­huo­ne on todel­la tila­va ja sin­ne mah­tuu mai­nios­ti kaik­ki tar­peel­li­nen sekä tar­vit­taes­sa sijoi­tat sin­ne myös ruo­kai­lu­ryh­män. Olo­huo­nees­ta on kul­ku tila­val­le, koko asun­non levyi­sel­le par­vek­keel­le, jos­ta on ava­rat näky­mät suo­raan Salon kes­kus­tan suuntaan.

Makuu­huo­ne on myös var­sin rei­lun­ko­koi­nen, pari­sän­ky mah­tuu sin­ne mai­nios­ti ja iso ikku­na tuo myös tähän huo­nee­seen pal­jon luon­non­va­loa. Kyl­py­huo­neen lat­tia on kaa­ke­loi­tu, kuin myös sei­nät osit­tain, pesu­ko­ne­kin mah­tuu sin­ne mukavasti.

Hoi­to­vas­ti­ke täs­sä asun­nos­sa on edul­li­nen 140,40EUR/kk, ja talos­sa on kau­ko­läm­mi­tys. Säh­köl­le ja vedel­le täs­sä talo­yh­tiös­sä on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Kui­tu­liit­ty­mä on myös jo val­mii­na täs­sä talossa.

Talo sijait­see omal­la ton­til­la, kes­kei­sel­lä pai­kal­la aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa, muu­ta­man sadan met­rin pääs­sä toris­ta. Salon kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut ovat vain kiven­hei­ton pääs­sä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät aivan lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­mat­kin ovat vain käve­ly­mat­kan päässä. 

Asun­to myy­dään vuo­krat­tu­na. Kiin­nos­tuit­ko täs­tä toi­mi­vas­ta koko­nai­suu­des­ta aivan Salon kes­kus­tas­sa? Ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala39.0 m²
Kokonaispinta-ala39.0 m²
Kerrosala39.0 m²
Huoneiden määrä2
Huoneistoselite2h,kk,kph,vh,parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,kk,kph,vh,parveke
Kerrokset3/3
HissiEi
Parveketilava parveke
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä18
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta57959 €
Velaton myyntihinta59000 €
Rakennusvuosi1963
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityskaukolämpö
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike160.91 € / kk
Rahoitusvastike21 € / kk
Hoitovastike140 € / kk
Vesimaksuvesimaksu kulutuksen mukaan
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan
Velkaosuus1041
Velkaosuus1041
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1868.40 m²
Keittiö varustetasovaloisa keittiö: vaaleat kaapistot, liesi, astianpesukone, jääkaappi, laminaatti lattia, seinät maali
Kylpyhuone varustetasoseinät osittain kaakeloitu, lattia kokonaan kaakeloitu, suihkunurkkaus, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaEi
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitteräsbetoni
Katon tyyppiharja/pelti
Muut tiedot
Huoltoyhtiöhuoltoliike
Tehdyt remontitpeltikatto maalattu 1999, parvekekaiteet ja ulkoseinät maalattu 2003, parvekerännikourujen asennus, länsipäätyikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden kunnostus, lukitus ja käyttövesiputkisto uusittu (huoneistokohtaiset mittarit) maakanaaleineen 2003, Itäpäädyn ja sisäänkäyntipuolen ikkunat saneerattu 2005, yläpohjan lisäeristys 2006, sisäverkkosaneeraus ja kuitukotiin-liittymä 2010, parvekepuolen ikkunat ja ovet sekä tuuletusparvekkeiden ikkunat ja ovet uusittu kevät/kesä 2016, porraskäytävät ehostettu 2017, pihan kunnostus/parannus - salaojat 2019, Talon länsipäädyn ikkunoiden pellityksien korjaus 2020, kylpyhuoneiden kosteuskartoitus 2021, koodilukot ulko-oviin 2021, parvekemaalaukset 2021
Tulevat remontitviemärikorjauksen toteutus 2022 (viemärikorjaus suunnitelmana on korjata talon sisäiset ja ulkoiset viemäröinnit ja samalla rakentaa oma kaukolämpöliittymä. Nykyinen lämpö tulee Prykin Huolto Oy:n toimesta, joka tulevaisuudessa tullaan ajamaan alas), kylpyhuonekorjauksia 2022 - 2024 (tarvittaessa),
Yhteiset tilatullakko/kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuojat
IsännöitsijäMarkku Laine Salo Isännöinti Oy
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto-Oy Salon Rauhalanpuisto
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: E2013

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt