150.0 m² | 79000 € | Omakotitalo

Salo, Myryläntie 4

Kuvaus

Meren äärel­lä ja meri­nä­kö­alal­la Vart­sa­las­sa remont­tia vaa­ti­va tila­va vapaa-ajan­koh­de. Koh­det­ta on käy­tet­ty vapaa-ajan asun­to­na mut­ta sopii myös vaki­tui­seen asu­mi­seen. Jos kai­paat kau­nis­ta maa­lais­mai­se­maa, rau­haa ja kau­nis­ta meria­luet­ta ympä­ril­le­si sekä mah­dol­li­ses­ti myös kala­ve­siä niin täs­sä sinul­le hyvä vaih­toeh­to. Käy­tös­sä­si on oma vene­paik­ka yhteis­lai­tu­ris­sa sekä yhtiön oma ran­ta, aivan talo­si tun­tu­mas­sa. Salon kau­pun­gin pal­ve­lui­hin n. 10 minuu­tin mat­ka.

Talon ala­ker­ras­sa on tila­va keit­tiö, jon­ne mah­tuu muka­vas­ti suu­rem­pi­kin ruo­ka­pöy­tä. Tak­ka lei­vi­nuu­nil­la löy­tyy myös keit­tiös­tä ja voit hyö­dyn­tää sitä läm­mi­tyk­seen sekä ruu­an­lait­toon. Olo­huo­ne on keit­tiön muka­vas­ti keit­tiön vie­res­sä - olo­huo­nees­sa on myös tak­ka tun­nel­maan tai läm­ki­tyk­seen. Ala­ker­ras­ta löy­tyy myös sau­na puu­läm­mit­tei­sel­lä kiu­kaal­la, wc, kyl­py­huo­ne ja kodin­hoi­to­huo­ne. Ylä­ker­ras­sa on erit­täin tila­va huo­ne vaik­ka har­ras­ta­mi­seen sekä wc.

Talon taka­na meren puo­lel­la on teras­si, lasi­tet­tu veran­ta ja siel­tä on myös meri­nä­kö­ala. Talon ympä­ril­lä ole­va nur­mia­lue antaa mah­dol­li­suu­den piha­pe­leil­le, joten per­heen pie­nim­mät­kin viih­ty­vät mai­nios­ti. Meren ran­ta on n. 50 met­rin pääs­sä.

Talo on osa 10 talon kiin­teis­tö­osa­keyh­tiö­tä merel­li­ses­sä Vart­sa­las­sa. Yhti­öön kuu­luu 10 raken­nus­ta, jois­ta 7 on raken­net­tu ja 3 on raken­ta­mat­ta. Hal­lin­nan­ja­ko­so­pi­muk­sia ei ole teh­ty, vaan jokai­nen vas­taa oman talon­sa ja hoi­toa­lu­een­sa kun­nos­sa­pi­dos­ta sekä kus­tan­nuk­sis­ta. Hoi­to­vas­ti­ke on vain 277,50e/vuosi, kiin­teis­tö­ve­ron osuus n. 470e/vuosi 2019. Osas­sa talois­ta asu­taan vaki­tui­ses­ti ympä­ri vuo­den ja osa on vapaa-ajan käy­tös­sä. Kun­nal­lis­tek­niik­ka: vesi-ja vie­mä­ri­liit­ty­mät kai­kil­la raken­nus­pai­koil­la.

Vart­sa­lan kylä muis­te­taan lähin­nä van­has­ta sahas­ta ja tuk­kien uitos­ta. Nyky­ään Vart­sa­la on aktii­vi­nen kylä jos­sa viih­ty­vät niin van­hat kuin uudet­kin asuk­kaat. Salon ja Hali­kon pal­ve­lut ovat vain n. 10 minuu­tin mat­kan pääs­sä. Salos­sa pal­jon eri har­ras­tu­mah­dol­li­suuk­sia, urhei­lu­puis­to, kol­me upe­aa Golf kent­tää lähel­lä. Hel­sin­kiin rei­lu tun­ti. Varaa oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala150.0 m²
Kokonaispinta-ala150.0 m²
Kerrosala150.0 m²
Huoneiden määrä5
YleiskuntoTyydyttävä
Huoneistoselite5h,tupak,s,kph,2wc,lasit.veranta
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus5h,tupak,s,kph,2wc,lasit.veranta
HissiEi
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä10
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta79000 €
Velaton myyntihinta79000 €
Rakennusvuosi1880
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkö, takat, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Ei
Vesimaksuvesi kukutuksen mukaan
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan
Tilat ja materiaalit
ParvekeEi
Keittiö varustetasojääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin filtterillä, kaapistot, takka, leivinuuni, puulattia
Kylpyhuone varustetasokaakeloitu kylpyhuone, suihku
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Yhteiset tilatvenelaituri ja yhteisranta
IsännöitsijäKari Leivo
Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Humppilannummi
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt