145.7 m² | 175000 € | Omakotitalo

Salo, Nikkiläntie 50

Kuvaus

Oma­ko­ti­ta­lo rau­hal­li­sel­la sijain­nil­la Hali­kon ase­man lähei­syy­des­sä mut­ta kui­ten­kin lähel­lä Hali­kon kes­kus­tan pal­ve­lu­ja!

Täs­tä omal­la 7260 m² ton­til­la sijait­se­vas­ta koko­nai­suu­des­ta löy­tyy oma­ko­ti­ta­lon lisäk­si kes­ke­ne­räi­nen iso auto­tal­li­ra­ken­nus (96 m²), jos­sa tilaa riit­tää autol­le, kuin myös vaik­ka har­ras­tuk­sil­le. Oma­ko­ti­ta­lo on tila­va ja sitä on laa­jen­net­tu vuon­na 2005, ja sii­tä löy­tyy­kin muka­vas­ti tilaa kol­men makuu­huo­neen voi­min.

Olo­huo­ne, keit­tiö sekä ruo­kai­lu­ti­la yhdis­ty­vät tila­vak­si koko­nai­suu­dek­si, jon­ka kes­kei­sel­lä pai­kal­la varaa­va tak­ka luo tun­nel­maa. Koko­nai­suu­den kol­me makuu­huo­net­ta ovat todel­la tila­via, lisäk­si talos­ta löy­tyy vie­lä arjen yleel­li­syy­dek­si tila­va vaa­te­huo­ne, kodin­hoi­to­huo­ne sekä työ­huo­ne. Eril­li­nen Wc, kyl­py­huo­ne ja sau­na säh­kö­kiu­kaal­la kuu­lu­vat myös tämän talon varus­tuk­seen. Poh­ja­rat­kai­su on täs­sä talos­sa var­sin onnis­tu­nut, joten kai­kil­le löy­tyy omaa rau­haa tar­vit­taes­sa.

Talo on täy­sin omas­sa rau­has­sa ja laa­ja piha-alue tar­jo­aa muka­vas­ti eri­lai­sia mah­dol­li­suuk­sia. Pihas­ta voit naut­tia täy­sin omas­sa rau­has­sa, sil­lä se on erit­täin suo­jai­sa. Tämä koko­nai­suus tar­jo­aa run­saas­ti tilaa har­ras­taa tai vaik­ka har­joit­taa lii­ke­toi­min­taa, sil­lä suu­ri auto­tal­li­ra­ken­nus tar­jo­aa hie­nos­ti tilaa ja eri­lai­sia mah­dol­li­suuk­sia. Talos­sa on oma pora­kai­vo sekä vie­mä­ri­kai­vot ja maa­ha­ni­meyt­tä­mö jäte­ve­del­le.

Sijain­ti on erin­omai­nen, sil­lä Hali­kon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat n. 5km pääs­sä eikä Salon kes­kus­taan­kaan ole mat­kaa kuin alle 10km. Ala­kou­lu sekä päi­vä­ko­ti löy­ty­vät n. 3 kilo­met­rin pääs­tä. Moot­to­ri­tie­liit­ty­mä­kin on sopi­van mat­kan pääs­sä. Taka­pi­hal­ta­si alkaa myös mai­niot ulkoi­lu-, mar­jas­tus- sekä sie­nes­tys­maas­tot.

Täs­sä on täy­del­li­nen rat­kai­su tilaa sekä rau­haa arvos­ta­val­le! Kiin­nos­tuit­ko? Varaa oma esit­te­ly­ai­ka.

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala145.7 m²
Kokonaispinta-ala164.8 m²
Kerrosala164.8 m²
Huoneiden määrä5
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,rt,khh,vh,työh,wc,kph,s,autotallirak.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,rt,khh,vh,työh,wc,kph,s,autotallirak.
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotkylpyhuoneessa, wc:ssä ja eteisessä lattialämmitys
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta175000 €
Velaton myyntihinta175000 €
Rakennusvuosi1995
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähkölämmitys, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero554.70 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko7260 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasoKaapistot, jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin, laminaattitasot: lattia muovimattoa, seinät puupaneli.
Kylpyhuone varustetasoKaakeloitu kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalithirsi
Katon tyyppiharja/huopa
Maastoloiva rinnetontti
Käyttövesioma porakaivo
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-481-1-54
Kohteen viemäriSaostuskaivo
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt