100.5 m² | 148000 € | Rivitalo

Salo, OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! HILJAINEN MYYNTI, RT TUPURI

Kuvaus

Hil­jai­ses­sa myyn­nis­sä tyy­li­käs, remon­toi­tu ja tila­va, yhdes­sä tasos­sa ole­va rivi­ta­lo­huo­neis­to, hie­nol­la sijain­nil­la, päät­ty­vän kadun var­res­sa, met­sän reu­nas­sa. Tämä koti on hyvin pidet­ty ja tilaa löy­tyy isol­le­kin per­heel­le, siten että jokai­sel­le löy­tyy tar­vit­taes­sa omaa rau­haa.

Rivi­ta­lo on val­mis­tu­nut vuon­na 1999 ja kaut­taal­taan lähes kaik­ki pin­nat ja keit­tiö on remon­toi­tu vii­me vuo­si­na sekä uusit­tu kodin­ko­neet. Olo­huo­ne ja keit­tiö yhdis­ty­vät isok­si koko­nai­suu­dek­si ja olo­huo­nees­sa ole­va varaa­va­tak­ka läm­mit­tää muka­vas­ti tal­vi­pak­ka­sil­la.

Kol­me makuu­huo­net­ta, kodin­hoi­to­huo­ne, kak­si wc:tä, jois­ta toi­nen on käte­väs­ti kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. sekä kak­si vaa­te­huo­net­ta, sopi­vat mai­nios­ti per­hea­su­mi­seen. Kodin­hoi­to­huo­ne on myös täs­sä kodis­sa ja siel­tä on kul­ku käte­väs­ti taka­pi­hal­le.

Aurin­koi­sel­ta suu­rel­ta taka­pi­han teras­sil­ta upea ja avoin met­säi­nen näky­mä, ei mui­ta talo­ja näkö­pii­ris­sä. Varaa­va tak­ka, ilma­läm­pö­pump­pu, kui­tu­liit­ty­mä ja häly­tys­jär­jes­tel­mä mah­dol­lis­ta­vat miel­lyt­tä­vän asu­mi­sen täs­sä kodis­sa. Säh­kön koko­nais­ku­lu­tus on noin 10 000kwh/v ja tämä sisäl­tää siis myös talous­säh­kön. Vas­ti­ke 236e/kk. Autol­le kak­si paik­kaa, katos­paik­ka sekä pis­to­ke­paik­ka. Eril­li­nen varas­to, sekä tak­ka­puil­le oma puu­va­ras­to.

Täs­sä lap­si­per­heel­le muut­to­val­mis koti, jos­sa päi­vä­ko­ti ja kou­lu löy­ty­vät ihan käve­ly­mat­kan etäi­syy­del­tä! Tupu­rin alue on rau­hal­lis­ta ja lap­si­per­hei­den suo­si­maa. Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat vain noin 5 kilo­met­rin pääs­sä ja pai­kal­lis­lii­ken­ne kul­kee lähel­tä. Alu­eel­ta löy­tyy käte­väs­ti päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, ala­kou­lu sekä kak­si päi­vä­ko­tia. Lisäk­si Tupu­ri tar­jo­aa erin­omai­set ulkoi­lu­maas­tot valais­tui­ne hiih­to- ja puru­ra­toi­neen.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä kodis­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja sovi­taan esit­te­lys­tä! Myös vaih­to­mah­dol­li­suus oma­ko­ti­ta­loon Tupu­ris­ta, Häh­kä­näl­tä tai Palo­met­säs­tä max. 200 000 euroa. Lisä­tie­dot 050 436 3719/Ryynänen

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala100.5 m²
Kokonaispinta-ala100.5 m²
Kerrosala100.5 m²
Huoneiden määrä4
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite4h,k,khh,kph,s,2wc,2vh,2autopaik.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,khh,kph,s,2wc,2vh,2autopaik.
Kerrokset1/1
HissiEi
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotKaikki seinät ja pinnat tapetoitu tai maalattu uudestaan, katto maalattu. Lattia uusi laminaatti, väliovet uusittu, sauna vahattu ja kiuas uusittu. Suihkun sekoittaja uusittu ja uusi suihku, laatat ja katto maalattu, uusi allas ja allaskaappi, peilikaappi uusittu. Kodinhoitohuoneen kaapit uusittu, tuulikaapin peililiukuovi asennettu. Keittiössä kaikki koneet uusittu, osa kaappien rungoista uusittu, kaikki kaappien ovet ja hidastesaranat uusittu. Keittiön tasot, allas ja hana uusittu. Abloy sento avaimet ja väliaidat uusittu, talon puupinnat pesty ja maalattu, Verisuren hälytysjärjestelmä siirrettävissä uudelle asukkaalle. Takka toimii ja saa polttaa puolikkaita pesiä.
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä5
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta148000 €
Velaton myyntihinta148000 €
Rakennusvuosi1999
Ilmanvaihtokoneellinen
Lämmityssähkölämmitys
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike236.18 € / kk
Hoitovastike236 € / kk
Vesimaksuvesiennakko 30e.
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan: 2018/10500kwh, kuituliittymä 23e/kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko3699.00 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot, liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin
Kylpyhuone varustetasoerillinen wc
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Tehdyt remontitas 3 vesivahingon korjaus 2006 • ilmastointikanavien puhdistus 2011 • autokatosten ulkopintojen maalaus 2011 • korvausilmaventtiilien asentaminen 2013 • yläpohjan ja piippujen juurien korjaus 2013 • yläpohjan lisäeristys 2013 • kuituliittymät ja taloyhtiösopimus netti- ja tv-palveluista 2015 • terassien väliaitojen kunnostusta 2016 • nurmikoiden kunnostusta 2016 • lukituksen päivitys 2016 • asuinrakennuksen ulkopuolen pesu ja päätyjen maalaus 2018 • roskakatoksen rakentaminen 2019
Tulevat remontitulkopuolisten puuosien maalaus, terassien väliaitojen maalaus, varaajien vaihdot tarvittaessa, ilmanvaihtokanavien puhdistus
Yhteiset tilatulkoiluvälinevarasto
IsännöitsijäTimo Ollikkala Salon Tilipalvelu Oy
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Linkkipuisto
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt