58.5 m² | 89000 € | Rivitalo

Salo, OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! Vihtharjunkatu 8 as.

Kuvaus

Täs­sä todel­la siis­ti, upea ja hyväl­lä maul­la hil­jat­tain remon­toi­tu rivi­ta­lo kak­sio.

Pide­tyl­tä Val­ho­jan asui­na­lu­eel­ta myyn­nis­sä sau­nal­li­nen, vaa­lea­pin­tai­nen rivi­ta­lo­kak­sio. Kaik­ki huo­neet ovat tila­via ja koti jat­kuu vie­lä ulos taka­pi­han osit­tain kate­tul­le teras­sil­le, johon sijoi­tat hyvin isom­man­kin ruo­kai­lu­ryh­män, soh­va­ryh­män tai gril­li­pai­kan.

Tämä koti on käte­väs­ti yhdes­sä ker­rok­ses­sa. Upeas­ta keit­tiös­tä löy­tyy vaa­leat kor­kea­kiil­to­kaa­pis­tot ja muka­vas­ti säi­ly­tys- ja työs­ken­te­ly­ti­laa. Keit­tiös­sä on myös laa­duk­kaat ros­te­ri­set kodin­ko­neet. Tila­vaan keit­ti­öön mah­tuu myös hyvin ruo­ka­pöy­tä. Olo­huo­ne on muka­vas­ti keit­tiön yhtey­des­sä, joten ne yhdes­sä teke­vät ava­ran vai­ku­tel­man. Olo­huo­ne on valoi­sa ja siel­tä pää­see suo­raan omal­le viih­tyi­säl­le taka­pi­hal­le, jos­sa on tila­va teras­si. Iso makuu­huo­ne sijait­see omas­sa rau­has­sa ja sen yhtey­des­sä on vaa­te­huo­ne säi­ly­tyk­seen.

Kodis­sa on eril­li­nen hie­nos­ti remon­toi­tu wc, pei­li sekä allas­kaap­pi. Tila­vas­sa
kyl­py­huo­nees­sa on rau­hoit­ta­va väri­maa­il­ma, sekä se on myös hie­nos­ti koko­naan kaa­ke­loi­tu erit­täin hyväl­lä maul­la, omas­sa sau­nas­sa on myös muka­va naut­tia löy­lyis­tä.

Huo­neis­toon kuu­luu myös oma auto­ka­tos, joka on aivan huo­neis­ton edes­sä, sekä oma kyl­mä varas­to kuu­luu myös tämän kodin varus­tuk­seen. Talo läm­pi­ää kau­ko­läm­möl­lä, ja yhtiös­tä löy­tyy myös kui­tu­liit­ty­mä, joka mah­dol­lis­taa vaik­ka etä­työt mai­nios­ti. Edul­li­nen hoi­to­vas­ti­ke 172.58e/kk. Säh­köl­le ja vedel­le on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Asfal­toi­tu piha-alue on help­po­hoi­toi­nen.

Talo­yh­tiö on hyvin hoi­det­tu ja ilmeel­tään siis­ti. 5-vuo­tis­kor­jaus­suun­ni­tel­mas­sa ei mitään kor­jaus­hank­kei­ta, eli tähän kotiin on sik­si­kin help­po muut­taa. Sijain­ti Val­ho­jal­la on mitä mai­nioin, kes­kus­taan ja lähim­piin kaup­poi­hin ei ole pit­kä mat­ka, ja alu­een ympä­ris­tö tar­jo­aa hyvät ulkoi­lu­maas­tot. Samoin alu­een lähei­syy­des­sä toi­mii päi­vä­ko­ti sekä ala­kou­lu, per­heen pie­nim­mil­le on leik­ki­puis­to­ja ja vähän van­hem­mil­le esi­mer­kik­si kun­to­sa­li­pal­ve­lut. Salon toril­le on mat­kaa noin 3 km.

Tämä koti on ehdot­to­mas­ti muut­to­val­mis ja hyvä vaih­toeh­to vaik­ka ensia­sun­nok­si. Ter­ve­tu­loa tutus­tu­maan! Varaa oma esit­te­ly­ai­ka!

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala58.5 m²
Kokonaispinta-ala58.5 m²
Kerrosala58.5 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,k,s,kph,wc,vh,et,tk
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,k,s,kph,wc,vh,et,tk
Kerrokset1/1
HissiEi
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä12
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta89000 €
Velaton myyntihinta89000 €
Rakennusvuosi1988
IlmanvaihtoKoneellinen
LämmitysKaukolämpö
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike172.58 € / kk
Hoitovastike173 € / kk
Muut maksutSähkölle ja vedelle huoneistokohtaiset mittaukset
Tonttivuokra2.930,00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko5541.00 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasoUpeasti remontoitu keittiö: jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (korkeakiilto-ovet), hienot puutasot, rosteriset kodinkoneet
Kylpyhuone varustetasoKylpyhuone kauttaaltaan kaakeloitu. Liitäntävalmius pyykinpesukoneelle, käsienpesuallas, allaskaappi, peili
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
RakennusmateriaalitPuu/Tiili
Katon tyyppiHarja/Tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
HuoltoyhtiöOsakkaat
Tehdyt remontitRäystäiden alapuolen harvalaudoituksen maalaus sekä valokaistaliittymän hankinta (2012)
Tulevat remontit5-vuotiskorjaussuunnitelman mukaan: Ei suunniteltuja korjaushankkeita
PysäköintitilatAutokatos
IsännöitsijäPetri Lahtinen Salon Isännöitsijätoimisto
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Keinupuu
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: D2007. Energiatodistus voimassa 31.5.2023 asti

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt