77.5 m² | 98000 € | Rivitalo

Salo, Pääskynkatu 15 C as.9

Kuvaus

Täs­sä Sinul­le sel­keä­lin­jai­nen, sau­nal­li­nen rivi­ta­lo­kol­mio, jon­ka poh­ja­rat­kai­su on erin­omai­nen ja kai­kil­le kodin toi­min­noil­le on omat paik­kan­sa. Lisä­ti­laa kodin 77,5 neliöl­le antaa todel­la viih­tyi­sä ja suo­jai­sa teras­si.

Koti on kah­des­sa ker­rok­ses­sa, jon­ka ala­ker­ras­ta löy­tyy keit­tiö sekä olo­huo­ne. Keit­tiö on päi­vi­tet­ty 2015 ja siel­tä löy­tyy muka­vas­ti säi­ly­tys- ja las­ku­ti­laa. Olo­huo­ne auke­aa osit­tain keit­tiön kans­sa yhte­näi­sek­si tilak­si, ja tähän koko­nai­suu­teen mah­tuu lois­ta­vas­ti iso­kin ruo­ka­pöy­tä.

Olo­huo­nees­ta pää­see omal­le viih­tyi­säl­le ja aurin­koi­sel­le taka­pi­hal­le, jos­sa vie­te­tään lep­poi­sia lop­pu­ke­sän päi­viä. Yksi­tyi­syyt­tä puo­lus­ta­vat pihan veh­reät istu­tuk­set ja teras­sil­la on tilaa niin ruo­kai­lu- kuin oles­ke­lu­ryh­mäl­le­kin.

Ala­ker­ran wc on myös saa­nut uudet pin­nat ja kalus­teet 2013.

Makuu­huo­neet sijait­se­vat ylä­ker­ran rau­has­sa ja ovat tilal­taan har­vi­nai­sen isot. Kum­mas­sa­kin huo­nees­sa on kaap­pi­ti­laa ja lisäk­si tilaa esi­mer­kik­si toi­mis­to- tai luku­nurk­kauk­sel­le. Ylä­ker­ran rau­has­sa makuu­huo­nei­den yhtey­des­sä sijait­see myös talon kyl­py­huo­ne sekä sau­na, jot­ka ovat myös remon­toi­tu 2013..

Talon edes­tä löy­tyy varas­to sekä auto­ka­tos, joka antaa hyvin suo­jaa kodin sisään­käyn­nil­le. Läm­mi­tys hoi­tuu kau­ko­läm­möl­lä ja lisäk­si läm­mi­tys­kus­tan­nuk­sia pie­nen­tä­mään tai kesän hel­tei­tä hel­pot­ta­maan, taloon on asen­net­tu ilma­läm­pö­pump­pu. Samoin tääl­tä löy­tyy kui­tu­liit­ty­mä.

Rau­hal­li­sen, päät­ty­vän Pääs­kyn­ka­dun pääs­sä viih­dy­tään. Talo­yh­tiö on hyvin hoi­det­tu ja ilmeel­tään erit­täin siis­ti. Vii­me vuo­si­na on teh­ty pal­jon remont­te­ja, joten niis­tä kus­tan­nuk­sis­ta ei tar­vit­se huo­leh­tia heti lähi­tu­le­vai­suu­des­sa. Vas­ti­ke­kin on edul­li­nen!

Alhais­ten asui­na­lue on rau­hal­lis­ta aluet­ta, ja sijait­see vain noin 3 kilo­met­riä Salon kuu­lui­sal­ta toril­ta. Alhai­sis­sa arki sujuu, lähis­töl­tä löy­tyy niin kaup­pa, ala­kou­lu, päi­vä­ko­ti kuin jopa Salon lukio.

Tämä on lois­ta­va vaih­toeh­to ensia­sun­nok­si tai, jos haluat muut­taa isom­mas­ta asun­nos­ta pie­nem­piin neliöi­hin. Kiin­nos­tuit­ko täs­tä asun­nos­ta? Ota yhteyt­tä!

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala77.5 m²
Kokonaispinta-ala77.5 m²
Kerrosala77.5 m²
Huoneiden määrä3
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite3h,k,s,autokatos
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3h,k,s,autokatos
Kerrokset1/2
HissiEi
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotPintamateriaalit: kylpyhuone kaakeloitu kokonaan, wc: lattia kaakeli, seinä lasikuitutapetti. muut tilata laminaatti lattia ja seinät tapetti Säilytystilat: oma varasto sisäänkäynnin vieressä, autokatos
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä26
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta92043 €
Velaton myyntihinta98000 €
Rakennusvuosi1978
Ilmanvaihtokoneellinen
Lämmityskaukolämpö
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike198.24 € / kk
Rahoitusvastike47 € / kk
Hoitovastike151 € / kk
Vesimaksu22.50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan n. 30e/kk, kuituliittymämaksu 8,87e/kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko5250.00 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasokeittiö remontoitu 2015: kaapistot, jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuone varustetasokylpyhuone, sauna ja wc remontoitu 2013: erillinen wc alakerrassa, peilikaappi, yläkerrassa kylpyhuone: suihku, pesukoneliitäntä
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Huoltoyhtiöosakkaat
Tehdyt remontitolohuoneiden lattiat oikaistu uretaanilla 2001, pienempien huoneistojen varaston seinät uusittu 2009, seinät pinnoitettu vinyylipinnoitteella 2017, varastojen seinien maalaus 2018, varastojen kattojen laudoitus 2018, taka-aitojen lautojen uusinta 2018, takaovet uusittu 2012, etuovet ja lukitus uusittu 2015, kaikki ikkunat uusittu 2017, varastojen huopakatot uusittu 2002, jätekatos tehty 2014, patteritermostaatit uusittu 1996, kaukolämpöön liitytty 2008, salaojia lisätty 1999, käyttövesiputket uusittu 2007 ja asennettu huoneistokohtaiset mittarit, B-talon asuntojen 1 ja 2 viemäripainauman korjaus 2017, ilmanvaihdon puhdistus 2016, huoneistokohtainen kuituvalmius, huoneistokohtainen liittymismaksu 2019
Tulevat remontitkunnossapitotarveselvitys seuraavalle 5 vuodelle: postilaatikoiden uusinta, varastojen kattojen puhdistus
Yhteiset tilatkerhohuone
IsännöitsijäJouko Salmi
AntennijärjestelmäYhteisantenni
Taloyhtiön nimiAs Oy Salon Pääskynkatu 11 - 15
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt