159.0 m² | 249000 € | Omakotitalo

Salo, Päivöläntie 24

Kuvaus

Monien unel­mien täyt­ty­mys: oma koti rau­hal­li­ses­sa ympä­ris­tös­sä aivan meren äärel­lä!

Tämä upea oma­ko­ti­ta­lo sijait­see Kok­ki­las­sa, hen­keä­sal­paa­vien meri­mai­se­mien ja idyl­li­sen maa­lais­ky­län yti­mes­sä. Koko alue tar­jo­aa monia har­ras­tus- ja vir­kis­täy­ty­mis­mah­dol­li­suuk­sia niin merel­lä kuin man­te­reen puo­lel­la­kin.

Asun­to on todel­li­nen lap­si­per­heen unel­ma, ei pel­käs­tään kiven­hei­ton pääs­sä ole­van uima­ran­nan takia vaan myös talon toi­mi­vuu­den ja tilan takia.

Talo on kah­des­sa ker­rok­ses­sa, ja tääl­tä löy­tyy perä­ti nel­jä makuu­huo­net­ta, kak­si kum­mas­sa­kin ker­rok­ses­sa eli kai­kil­le löy­tyy tar­vit­taes­sa oma rau­hal­li­nen paik­ka. Lisäk­si nuo­ri­so saat­taa innos­tua ala­ker­ran makuu­huo­neis­ta oman ala­ker­taan joh­ta­van sisään­käyn­nin joh­dos­ta.

Olo­huo­ne, keit­tiö ja ruo­kai­lu­ti­la muo­dos­ta­vat ylä­ker­ras­sa avoi­men, vaa­lean ja yhtei­sen tilan. Valo tul­vii sisäl­le isois­ta ikku­nois­ta, jois­ta kai­kis­ta avau­tuu hulp­pea meri­mai­se­ma. Ruo­kai­le­maan mah­tuu suu­rem­pi­kin jouk­ko ystä­viä ja per­het­tä, sil­lä keit­tiön rin­nal­le jää oma ruo­kai­lu­ti­lan­sa. Keit­tiö on avoin ja siel­tä löy­tyy pal­jon säi­ly­tys- ja työs­ken­te­ly­ti­laa, sekä kiva saa­re­ke. Koko­nai­suu­den yhtey­des­sä on lisäk­si varaa­va val­koi­nen tak­ka, joka läm­mit­tää tal­vi­pak­ka­sil­la hel­pos­ti koko ylä­ker­ran.

Keit­tiös­tä pää­see suo­raan isol­le par­vek­keel­le, joka kyl­pee koko päi­vän aurin­gos­sa ja onhan mai­se­ma suo­raan merel­le aivan upea. Voi vain kuvi­tel­la miten iha­naa tääl­lä on naut­tia aamu­kah­vi tai ken­ties lasil­li­nen vir­vo­ket­ta kesäil­ta­na!

Ala­ker­ras­sa on sau­nao­sas­to, tak­ka­huo­ne sekä kodin­hoi­to­huo­ne kah­den mak­ka­rin lisäk­si. Kyl­py­huo­ne on muka­van kokoi­nen ja siel­tä löy­tyy kak­si suih­kua, joka jäl­leen on lap­si­per­heen pelas­tus, samoin kuin sau­nan heti val­mis kiu­as. Kyl­py­huo­nees­sa on myös talon toi­nen wc. Kodin­hoi­to­huo­ne on erit­täin tila­va, ja siel­tä löy­tyy run­saas­ti säi­ly­tys­ti­laa vaik­ka lii­na­vaat­teil­le. Ala­ker­ras­ta on kul­ku ulos teras­sil­le, jon­ne on kiva men­nä vil­voit­te­le­maan sau­no­mi­sen välil­lä. Teras­si on katet­tu, eli siel­lä istut iltaa vaik­ka hie­man huo­nom­mal­la­kin sääl­lä.

Talos­sa on kak­si tak­kaa tuo­maan läm­pöä ja tun­nel­maa, sekä lisäk­si ilma­läm­pö­pump­pu, joten asu­mi­sen kus­tan­nuk­set pysy­vät samal­la koh­tuul­li­si­na.

Piha­pii­ri on kai­ken kaik­ki­aan toi­mi­va ja rau­hal­li­nen, kat­seil­ta suo­jas­sa monil­ta osin. Pihas­ta löy­tyy myös vuon­na 2005 raken­net­tu lähes 100 m² läm­min kah­den auton tal­li varas­to ja työ­ti­loi­neen, tila tar­jo­aa säi­ly­tys­ti­lo­jen lisäk­si mah­dol­li­suu­den monen­lai­seen har­ras­ta­mi­seen. Auto­tal­lis­sa on ylel­li­nen lat­tia­läm­mi­tys ja ovet avau­tu­vat näp­pä­räs­ti kau­ko­sää­ti­mel­lä. Ton­til­ta löy­tyy vie­lä leik­ki­mök­ki per­heen pie­nem­mil­le sekä maa­kel­la­ri.

Talo sijait­see omal­la ton­til­la ja tämä kiin­teis­tö kaik­ki­ne raken­nuk­si­neen ja ympä­ris­töi­neen tar­jo­aa erin­omai­set läh­tö­koh­dat rau­hai­saan asu­mi­seen. Kok­ki­lan kylä on aktii­vi­nen, siel­tä löy­tyy uima­ran­ta, sau­na, baa­ri, lai­tu­ri ja vene­pai­kat. Luon­non­rau­ha, tilan tun­tu, hil­jai­suus ja puh­taus saa­vat monen suun­nis­ta­maan maa­seu­dul­le. Sii­hen kun lisää vie­lä raik­kaan meri-ilman, ympä­röi­vän saa­ris­ton ja meri­mai­se­man, se on arki­päi­vää tääl­lä!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala159.0 m²
Kokonaispinta-ala251.5 m²
Kerrosala251.5 m²
Huoneiden määrä6
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite5h,k,rt,kph,takkah,khh,pukuh,s,aula,et,kuisti,autotalli(92,5m2)
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus5h,k,rt,kph,takkah,khh,pukuh,s,aula,et,kuisti,autotalli(92,5m2)
Kerrokset2
Parvekekatettu parveke, josta upea merinäköala
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotTiiliverhoiltu puutalo (valmistalo), ensimmäinen kerros muurattu harkoista. Yläkerrassa kattolämmitykset, ilmalämpöpumppu ja tiilitakka. Eteisessä ja vessassa lattialämmitys (sähkö). Alakerrassa jokaisessa tilassa lattialämmitys sähköllä, lisäksi Tulikiven vuolukivitakka takkahuoneessa.
Rakennusoikeudet270 m2
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta249000 €
Velaton myyntihinta249000 €
Rakennusvuosi1983
Ilmanvaihtokoneellinen poisto (keittiössä, wc:t ja kylpyhuone)
LämmitysSuorasähkölämmitys, kaksi takkaa, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero480.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko2700 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
Keittiö varustetasokaapistot, induktioliesi, jääkaappipakastin, astianpesukone, työtasot, liesituuletin, saareke, mikro
Kylpyhuone varustetasotilava kylpyhuone alakerrassa, kaksi suihkua, lavuaari
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitpuu/tiili/harkko
Katon tyyppiharja/tiili
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenHeti vapaa
Tehdyt remontit2002 Alakerta, kaikkien pintojen uusinta + KHH rakennettu. Kupariset vesiputket vaihdettu muovisiin vesiputkiin jotka kulkevat suojaputkissa. Vesivaraaja uusittu. 2003 Yläkerta, kaikkien pintojen uusinta + keittiö siirretty nykyiseen paikkaan + leivinuuni purettu ja takka muurattu tilalle. 2005 Autotalli, uudisrakennus + Päärakennuksen vesivaraajan uusinta 2006 Yläkerran eteislaajennus. Päärakennuksen aluskatteen ja tiilien uusinta (Ormax tiilikatto + panssarikate). 2006 Päärakennuksen salaojat, sadevesiviemärit ja patolevyt uusittu molemmat sivut ja yläpiha. 2006 Yläkerran terassi rakennettu. 2008 Alakerran autotallin muutostyö asuintilaksi. 2010 Talo liitetty kaupungin viemärijärjestelmään. 2014 Kuituliittymä 2015 Yläkerran makuuhuoneet, alakerran takkahuoneen ja eteisen pintojen ja väliovien uusinta + takkahuoneen ja khh eteisen ikkunoiden uusinta
Kiinteistötunnus734-448-1-12
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: D2018

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt