41.2 m² | 98000 € | Luhtitalo

Salo, Perttelinkatu 17 as.2 KAUPASTA SOVITTU!

Kuvaus

Kes­kei­sel­lä sijain­nil­la aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa. Yksiö luh­ti­ta­los­ta, suo­si­tul­la Kau­niais­ten alu­eel­la, lasi­te­tul­la tila­val­la par­vek­keel­la. Salon ydin­kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut käve­ly­mat­kan pääs­sä ja lähin kaup­pa n. 100 met­riä. Tämä luh­ti­ta­lon ensim­mäi­sen ker­rok­sen huo­neis­to (ei por­tai­ta) on todel­la tyy­lik­kääs­ti koko­naan remon­toi­tu 2020. 

Asun­non neliöt (41,20) on tehok­kaas­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su onkin var­sin toi­mi­va. Asun­nos­sa on käy­tet­ty laa­duk­kai­ta, vaa­lei­ta mate­ri­aa­le­ja. Tyy­li­käs ja hyvin varus­tel­tu keit­tiö ja olo­huo­ne on yhdis­tet­ty yhdek­si ava­rak­si, valoi­sak­si tilak­si. Olo­huo­nees­ta on sopi­vas­ti kul­ku koko huo­neis­ton levyi­sel­le, tila­val­le, lasi­te­tul­le parvekkeelle. 

Asun­nos­sa on eril­li­nen makuu­al­ko­vi ikku­nal­la, sekä muka­vas­ti kaap­pi­ti­laa säi­ly­tyk­seen. Huo­neis­ton wc on kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä, tila­va kyl­py­huo­ne on var­sin tyy­lik­kääs­ti koko­naan remon­toi­tu ja kaa­ke­loi­tu hyväl­lä maul­la. Väri­maa­il­ma ja valais­tus ovat ehdot­to­mas­ti tätä päivää. 

Hoi­to­vas­ti­ke täs­sä asun­nos­sa on 160,68EUR/kk. Säh­köl­le ja vedel­le (vesien­nak­ko) täs­sä talo­yh­tiös­sä on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Talo on val­mis­tu­nut 1985 ja paa­lu­tet­tu teräs­be­to­ni paa­luil­la. Autol­le pis­to­ke­paik­ka aivan huo­neis­ton edes­sä. Talo sijait­see omal­la ton­til­la, kes­kei­sel­lä pai­kal­la aivan Salon ydin­kes­kus­tan välit­tö­mäs­sä lähei­syy­des­sä, joten kaik­ki Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat lähel­lä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät myös lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­mat­kin ovat lähellä. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä muut­to­val­miis­ta heti vapaas­ta asun­nos­ta aivan Salon kes­kus­tas­sa, niin ota yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiLuhtitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala41.2 m²
Kokonaispinta-ala41.2 m²
Kerrosala41.2 m²
Huoneiden määrä1
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite1h,kk,alkovi,kph,et,lasit.parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus1h,kk,alkovi,kph,et,lasit.parveke
Kerrokset1/2
HissiEi
Parvekelasitettu tilava parveke
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä9
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta98000 €
Velaton myyntihinta98000 €
Rakennusvuosi1985
Ilmanvaihtokoneellinen
Lämmityssähkökattila
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike160.68 € / kk
Hoitovastike161 € / kk
Vesimaksukulutuksen mukaan, vesiennakko 20e/kk/hlö
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan
Tilat ja materiaalit
Tontin koko903.00 m²
Keittiö varustetasotyylikkäät kaapistot, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin
Kylpyhuone varustetasotilava, kokonaan tyylillä kaakeloitu kylpyhuone (uusittu 2020), lattialämmitys
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaEi
Rakennusmateriaalitbetoni
Katon tyyppiharja/tiili
Muut tiedot
VapautuminenHeti vapaa
HuoltoyhtiöKiinteistö Kettu Oy
Tehdyt remontitsähköllä toimiva sähkökattila uusittu 2001, ulkopuoliset betoniosien korjaukset ja maalaukset 2006, porraskäytävien lattioiden maalaus 2010, asunnon nro 8 kph:n vedeneristys ja lattiakaivo 2011, Vodastop- kartoitus 2012, ilmanvaihtohormien puhdistus 2012, tiilikaton pesu, suojaus ja korjaukset 2013, käyttövesiautomatiikka (Ouman) lämmönjakohuone 2013, poistoilmamoottori uusittu 2013, salaojia tarkastettu ja putsattu 2014, Vodastop- kartoitus 2015, maalauksia (2. kerroksen parvekkeiden kattolautoja, räystäs ja otsalautoja, rautakaiteet, raja-aitaa) 2015, asunnon nro 4 kph:n vedeneristys ja lattiakaivo 2015, pihan asfaltointi 2016, päätyikkunoiden puitteiden maalaus 2017, ilmanvaihdon tarkastus, säätö 2018, ulkopihavalojen uusinta (2) 2018, patteritermostaattien läpikäynti (uusittu tarvittaessa) 2019, parkkipaikkojen reunaviivojen maalaus 2019, nurmikon kunnostus ja pensaiden istutus 2020, kattoluukku uusittu 2020, asunnon nro kph:n vedeneristys ja lattiakaivo 2020
Tulevat remontitkunnossapitotarve seuraavien 5 vuoden aikana: asfaltin painauman korjaus, huonmeistojen märkätilat tarpeen mukaan, lämmitysjärjestelmien vertailu ja mahdollisesti lämmitysjärjestelmän uusiminen, putkiston kunnon seuranta
Pysäköintitilat9
Yhteiset tilatvarasto
IsännöitsijäTeemu Korvenpää Salon Tilipalvelu Oy
AntennijärjestelmäYhteisantenni
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Perttelinkatu 17
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaG2012

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt