228.0 m² | 729000 € | Omakotitalo

Salo, Piisirpinkatu 12

Kuvaus

Erit­täin taso­kas ja tyy­li­käs kivi­ta­lo merel­li­ses­sä Vii­tan­num­mes­sa. Talo on lop­pu­tar­kas­tet­tu vuon­na 2019 ja jon­ka suun­nit­te­lun läh­tö­koh­ti­na ovat olleet asuk­kai­den miel­ty­myk­set, haa­veet ja elä­män­ta­pa, lop­pu­tu­lok­se­na on syn­ty­nyt laa­du­kas koti, jol­lais­ta ei ole toista.

Kol­mi­ker­rok­si­nen poh­ja­rat­kai­su on käy­tän­nöl­li­nen ja neliöi­tä on run­saas­ti (228/428 m²). Tila­vas­sa olo­huo­nees­sa on val­ta­vat ikku­nat ja hulp­pea huo­ne­kor­keus n. 7 met­riin saak­ka, tämä tuo valoa, tun­nel­maa ja ava­ruut­ta asu­mi­seen. Illan hämär­tyes­sä voit vie­lä sytyt­tää täh­ti­tai­vaan olo­huo­neen kat­toon ja ihail­la sitä vaik­ka tak­ka­tu­len ääressä. 

Per­heen yhtei­se­nä kokoon­tu­mis­paik­ka­na on olo­huo­nee­seen sau­mat­to­mas­ti yhdis­ty­vä ruo­kai­lu­ti­la sekä hyvin varus­tel­tu laa­du­kas Aves­tian keit­tiö Gag­ge­naun kodin­ko­neil­la ja tyy­lik­kää­nä valais­tuk­se­na. Erit­täin tila­vas­sa ja tyy­lik­kääs­sä saa­rek­kees­sa on säi­ly­tys­ti­laa, allas sekä induk­tio­lie­si. Ruo­kai­lu­ti­las­ta on käyn­ti taka­pi­han, talon levyi­sel­le patiol­le, joka on osit­tain katet­tu ja siel­lä koko per­he mah­tuu gril­laa­maan, ruo­kai­le­maan sekä viet­tä­mään vapaa-aikaa. 

Kodin nel­jä makuu­huo­net­ta löy­ty­vät ylä­ker­ras­ta ja yksi kes­ki­ker­rok­ses­ta, pää­ma­kuu­huo­neen kruu­naa oma tyy­li­käs kyl­py­huo­ne sekä vaa­te­huo­ne. Huo­nei­ta on siis riit­tä­väs­ti vaik­ka koti­toi­mis­tol­le. Täs­sä asun­nos­sa on muka­vat nel­jä wc:tä (Villeroy&Boch pos­lii­nit) ja kol­me kyl­py­huo­net­ta, sekä run­saas­ti säi­ly­tys­ti­laa. Arkie­tei­nen kura-altaal­la on myös tämän asun­non varus­tuk­se­na. Ylä­ker­taan joh­taa tyy­li­käs lasi­kai­tei­nen por­taik­ko ja ylä­ker­ran huo­nei­den kat­to­kor­keus on myös nor­maa­lia korkeampi.

Talon ala­ker­ras­sa on täy­del­li­nen, tila­va ja tyy­li­käs SPA-osas­to, jos­sa on sau­na, tupla­suih­kut, poream­me ja sisus­tus­tak­ka. Kyl­py­huo­ne on moder­ni ja sisus­tet­tu tyy­lik­käil­lä isoil­la kaa­ke­leil­la. Ala­ker­ras­sa on myös oma elo­ku­va­teat­te­ri täy­del­li­seen ren­tou­tu­mi­seen sekä vapaa-ajan viet­toon, omil­la istui­mil­la sekä mah­ta­val­la äänen­tois­tol­la. Ala­ker­ras­sa on vie­lä myös tila­va harrastehuone/arkiolohuone baa­ri­nurk­kauk­sel­la, tila­va kodin­hoi­to­huo­ne saa­rek­keel­la, vaa­te­huo­ne, kui­vaus­huo­ne, varastotiloja/harrastetiloja, tek­ni­set tilat sekä wc. Ala­ker­ras­ta on käyn­ti suo­jai­sal­le kate­tul­le patiol­la, jos­sa on muka­va vil­voi­tel­la sau­nan jälkeen. 

Koti läm­pi­ää edul­li­sel­la kau­ko­läm­pöön lii­te­tyl­lä vesi­kier­toi­sel­la lat­tia­läm­mi­tyk­sel­lä huo­neis­to­koh­tai­sil­la sää­döil­lä, joka tuot­taa tasai­ses­ti läm­pöä ympä­ri vuo­den. Olo­huo­nees­ta löy­tyy siis varaa­va tak­ka, sekä viih­ty­vyyt­tä ovat tuo­mas­sa myös kodin kol­me ilma­läm­pö­pump­pua. Talos­sa on käy­tös­sä pal­jon tun­nel­ma­va­lo­ja tuo­maan iloa syk­syyn ja tal­veen. Kui­tu­liit­ty­mä on myös val­mii­na täs­sä talos­sa. Talon yhtey­des­sä on auto­ka­tos, lataus­pis­tok­keel­la, sekä häly­tys­jär­jes­tel­mä. Talon perus­tuk­set on paa­lu­tet­tu. Talo on päät­ty­vän kadun var­rel­la, joten läpi­kul­ku­lii­ken­net­tä ei ole.

Vii­tan­num­mi on asui­na­lu­ee­na eten­kin lap­si­per­hei­den suo­si­ma, sil­lä lähei­syy­des­tä löy­ty­vät upeat ulkoi­lu­maas­tot aktii­vi­liik­ku­jal­le laa­vui­neen. Salon kes­kus­tan pal­ve­lui­hin mat­kaa noin 4 km. Juna- ja lin­ja-autoa­se­ma n 4 km. Salon urhei­lu­puis­ton kat­ta­vat pal­ve­lut n. 4km. Alu­eel­ta on n. 15 min ajo­mat­ka Meri Tei­jon ympä­ri­vuo­den tar­jol­la ole­viin vapaa-ajan har­ras­tus­mah­dol­li­suuk­siin, Golf, las­ket­te­lu, rat­sas­tus, kalas­tus, luon­non­puis­to. Pää­kau­pun­ki­seu­dul­le mat­kaa moot­to­ri­tie­tä pit­kin n. tunti. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä hulp­peas­ta ja täy­sin varus­tel­lus­ta koko­nai­suu­des­ta, niin varaat­han oman esittelyaikasi!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala228.0 m²
Kokonaispinta-ala428.0 m²
Kerrosala428.0 m²
Huoneiden määrä6
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite6h,k,rt,spa,3kph,4wc,2aula,elokuvah,harrastet.varastot,autok.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus6h,k,rt,spa,3kph,4wc,2aula,elokuvah,harrastet.varastot,autok.
Kerrokset3
Rakennusoikeudet230m2 + 46m2
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta729000 €
Velaton myyntihinta729000 €
Rakennusvuosi2008
Ilmanvaihtokoneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla
Lämmityskaukolämmitys, varaava takka, 3 ilmalämpöpumppua
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero1265.66 EUR/v
Muut maksutvesi kulutuksen mukaan
Tonttivuokra866.06 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko879 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeKyllä
Keittiö varustetasolaadukas Avestian keittiö, tilava saareke, jossa allas sekä induktioliesi, Guggenaun kodinkoneet, paljon kaappitilaa
Kylpyhuone varustetasokolme kylpyhuonetta, (SPA), poreamme, kaksi suihkua
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
Nettiliittymäkuituliittymä
Rakennusmateriaalitsiporex
Katon tyyppiharja/tiili
Käyttövesikunnan
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-28-14-5-L1
Kohteen viemäriKunnan
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: B2018

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt