63.0 m² | 89000 € | Rivitalo

Salo, Piritantie 5 C

Kuvaus

Täs­sä siis­ti yhdes­sä tasos­sa ole­va rivi­ta­lo­kak­sio. Pide­tyl­lä Kära­vuo­ren asui­na­lu­eel­la lähel­lä Hali­kon kes­kus­tan pal­ve­lui­ta, myyn­nis­sä sau­nal­li­nen, vaa­lea­pin­tai­nen koti hyväl­lä poh­ja­rat­kai­sul­la.

Kaik­ki huo­neet ovat tila­via ja koti jat­kuu vie­lä ulos taka­pi­han suo­jai­sal­le teras­sil­le, johon sijoi­tat hyvin isom­man­kin ruo­kai­lu­ryh­män tai gril­li­pai­kan. Etu­pi­ha on myös aidat­tu ja suo­jai­nen ja oma ulko­va­ras­to on käte­väs­ti lähel­lä etuo­vea.

Tämä koti on käte­väs­ti yhdes­sä ker­rok­ses­sa. Keit­tiös­tä löy­tyy vaa­leat kaa­pis­tot ja säi­ly­tys- ja työs­ken­te­ly­ti­laa löy­tyy muka­vas­ti. Olo­huo­ne on valoi­sa ja siel­tä pää­see suo­raan omal­le viih­tyi­säl­le taka­pi­hal­le. Tila­va makuu­huo­ne sijait­see omas­sa rau­has­sa ja siel­tä löy­tyy myös kaap­pi­ti­laa.

Kodis­sa on eril­li­nen koko­naan kaa­ke­loi­tu wc, pei­li- sekä allas­kaa­pil­la. Tila­va kyl­py­huo­ne on myös koko­naan kaa­ke­loi­tu. Omas­sa sau­nas­sa on muka­va naut­tia löy­lyis­tä.

Talo­yh­tiö on hyvin hoi­det­tu ja ilmeel­tään siis­ti, jos­sa mm. käyt­tö­ve­si­put­ket, ulko-ovet, ikku­nat ja salao­jat uusit­tu. Talos­sa on kau­ko­läm­pö ja yhtiös­tä löy­tyy myös kui­tu­liit­ty­mä. Säh­köl­le ja vedel­le on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Huo­neis­toon kuu­luu myös oma auto­pis­to­ke­paik­ka ja yhtiöl­lä on oma tont­ti.

Sijain­ti Hali­kon kes­kus­tan tun­tu­mas­sa on mitä mai­nioin, kes­kus­taan ja lähim­piin kaup­poi­hin ei ole pit­kä mat­ka, ja alu­een ympä­ris­tö tar­jo­aa hyvät ulkoi­lu­maas­tot. Samoin alu­een lähei­syy­des­sä toi­mii päi­vä­ko­ti, ala­kou­lu, ylä­kou­lu ja lukio. Hali­kon lii­kun­ta­hal­li on myös lähel­lä.

Tämä koti on muut­to­val­mis ihan sel­lai­se­naan ja hyvä vaih­toeh­to vaik­ka ensia­sun­nok­si tai sijoit­ta­jal­le. Asun­to myy­dään vuo­krat­tu­na. Varaa oma esit­te­ly­ai­ka!!

Perustiedot
Kohteen tyyppiRivitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala63.0 m²
Kokonaispinta-ala63.0 m²
Kerrosala63.0 m²
Huoneiden määrä2
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite2h,k,kph,wc,s,et,tk
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus2h,k,kph,wc,s,et,tk
Kerrokset1/1
HissiEi
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotPintamateriaalit: Lattiat laminaattia tai laattaa. Seinät maalattu, laattaa tai tapettia Säilytystilat: Kylmä ulkovarasto etupihalla sekä autolle sähköpistokepaikka
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä11
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta83000 €
Velaton myyntihinta89000 €
Rakennusvuosi1985
IlmanvaihtoKoneellinen poisto
LämmitysKaukolämpö
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike302.82 € / kk
Rahoitusvastike57 € / kk
Hoitovastike246 € / kk
Muut maksutSähkölle ja vedelle huoneistokohtaiset mittaukset. Kuituliittymä 16.05e/kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko3906.00 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasoJääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot
Kylpyhuone varustetasoErillinen wc, remontoitu 2015. Pesuhuone remontoitu 2006. Pesuhuoneessa liitäntävalmius pyykinpesukoneelle
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
KaavaAsemakaava
RakennusmateriaalitTiili
Katon tyyppiHarja/Tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
HuoltoyhtiöOmatoiminen. Talvikunnossapito Talonmiespalvelu A. Määttä Oy
Tehdyt remontitkäyttövesiputket uusittu 2005, ulko-ovet uusittu 2008, puuosien maalaus 2009, lämmönvaihdin uusittu 2009, ulkopuolisia rakennekorjauksia - otsalaudat, rännit ym. 2010, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2011, tiilikaton pesu ja rikkinäisten tiilien vaihto, 2012, pysäköintipaikan kunnostus ja sepelöinti 2012, jätepaikan laatoitus ja aidoitus 2013, valokuitu 20/10M 2013, kosteusmittaus 2015, ulkovalot uusittu 2016, ikkunaremontti 2016, ilmanvaihdon nuohous, mittaus ja säätö 2019, salaojat 2019
PysäköintitilatAutolle sähköpistokepaikka
Yhteiset tilatUlkoiluvälinevarasto
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAs. Oy Hakapirita
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: F2013. Energiatodistus laadittu vuonna 2013

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt