92.5 m² | 159000 € | Paritalo

Salo, Riistakatu 8 A

Kuvaus

Ava­ra, valoi­sa, tila­va ja siis­ti, pari­ta­lo­huo­neis­to (92,5 m²) sekä lisäk­si ylä­ker­ta (60 m²) hyväl­lä sijain­nil­la Tupurissa. 

Asun­nos­sa on toi­mi­va poh­ja­rat­kai­su, johon suu­ret ikku­nat sekä kat­toik­ku­nat tuo­vat run­saas­ti valoa. Keit­tiö, ruo­kai­lu­ti­la sekä olo­huo­ne yhdis­ty­vät käte­väs­ti yhdek­si tila­vak­si koko­nai­suu­dek­si. Keit­tiös­tä löy­tyy riit­tä­väs­ti säi­ly­tys- sekä las­ku­ti­laa, vaa­leat kaa­pis­tot ja iso ikku­na tuo­mas­sa valoa. Osa kodin­ko­neis­ta on uusit­tu tänä ja vii­me vuon­na. Olo­huo­nee­seen tuo ilmet­tä ja tilaa erk­ke­ri sekä kor­keal­le ulot­tu­va kat­to kat­toik­ku­noi­neen. Tak­ka­huo­ne on sopi­vas­ti olo­huo­neen vie­res­sä tuo­mas­sa viih­ty­vyyt­tä, läm­pöä ja valoa syk­syi­sin ja talvisin. 

Asun­non ala­ker­ras­ta löy­tyy kak­si makuu­huo­net­ta, sekä ylä­ker­ras­ta löy­tyy vie­lä tila­va huo­ne sekä todel­la ava­ra aula­ti­la. Nämä huo­neet mah­dol­lis­ta­vat vaik­ka lap­si­per­heen asu­mi­sen tai vaih­toeh­toi­ses­ti esi­mer­kik­si vie­ras­huo­neen, har­ras­te­ti­lan tai koti­toi­mis­ton etätöille. 

Asun­nos­sa on kak­si eril­lis­tä wc:tä, jois­ta ala­ker­ran wc on koko­naan kaa­ke­loi­tu, sekä lisäk­si wc-istuin kyl­py­huo­nees­sa. Kyl­py­huo­ne on erit­täin tila­va ja sen yhtey­des­sä on muka­vas­ti kodin­hoi­to­ti­la, jos­sa hoi­tuu muka­vas­ti pyyk­ki­huol­to, sekä säi­ly­tys­ti­laa on myös run­saas­ti. Kodin­hoi­to­ti­las­ta on käyn­ti omal­le suo­jai­sal­le teras­sil­le. Oma sau­na kuu­luu myös tämän viih­tyi­sän kodin varus­tuk­seen, kuin myös varaa­va tak­ka sekä ilma­läm­pö­pump­pu, jot­ka tuo­vat muka­vuut­ta ja sääs­töä tal­vi­sin. Kui­tu­liit­ty­mä on myös val­mii­na täs­sä asunnossa.

Tak­ka­huo­nees­ta sekä kodin­hoi­to­ti­las­ta on käyn­ti todel­la tila­val­le, suo­jai­sal­le, moni­muo­toi­sel­le ja uudeh­kol­le teras­sil­le, joka kier­tää myös talon taak­se. Teras­sil­le mah­tuu mai­nios­ti ruo­kai­lu­pöy­tä sekä soh­va­ryh­mä ja siel­lä on myös val­mii­na muu­rat­tu ulko­tu­li­si­ja. Piha­lei­keil­le on myös vie­lä run­saas­ti tilaa nur­mia­lu­eel­la. Täs­sä koko­nai­suu­des­sa on har­vi­nai­sen iso ja suo­jai­nen piha-alue, jos­sa on hyvä viet­tää vapaa-aikaa. Auto­tal­li ja auto­ka­tos sekä varas­to kuu­lu­vat myös asun­toon, sekä vie­ras­paik­ka­kin löy­tyy tar­vit­taes­sa etupihalta.

Asun­to Oy-muo­toi­nen pari­ta­lo, jos­sa myös asu­mi­nen on var­sin edul­lis­ta. Yhtiön kus­tan­nuk­set mak­se­taan naa­pu­rin kans­sa puo­lik­si eikä hoi­to­vas­ti­ket­ta peri­tä. Kus­tan­nuk­set ovat tähän asun­toon vuon­na 2022: ton­tin vuo­kra 542 EUR / vuo­si, kiin­teis­tö­ve­ro 266 EUR / vuo­si ja raken­nuk­sen vakuu­tus noin 310 EUR / vuo­si. Säh­kös­tä ja vedes­tä mak­se­taan oman kulu­tuk­sen mukaan ja oma jätehuoltosopimus. 

Sijain­ti Tupu­ris­sa on mai­nio, alu­eel­la on päi­vit­täis­ta­va­ra­kaup­pa, kios­ki ja har­ras­tus­mah­dol­li­suuk­sia, eikä Salon kes­kus­tan pal­ve­lut­kaan ole kuin 5km pääs­sä. Pai­kal­lis­lii­ken­ne kul­kee aivan lähel­tä. Tupu­rin ulkoi­lu­mah­dol­li­suu­det ovat siis hyvät, sil­lä alu­eel­ta löy­tyy maas­toa esi­mer­kik­si pyö­räi­lyyn, lenk­kei­lyyn, hiih­toon, sie­nes­tyk­seen ja ret­kei­lyyn. Lap­si­per­heil­le Tupu­ri tar­jo­aa kak­si päi­vä­ko­tia sekä ala­kou­lun, sekä per­heen pie­nim­mil­le on leikkipuistoja. 

Mikä­li tämä ava­ra ja siis­ti koko­nai­suus herät­ti­vät kiin­nos­tuk­se­si, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiParitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala92.5 m²
Kokonaispinta-ala152.5 m²
Kerrosala152.5 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite3h,k,takkah,kph/kodinh,s,3wc,yläkert,autot,autok.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3h,k,takkah,kph/kodinh,s,3wc,yläkert,autot,autok.
HissiEi
Parvekeyläkerrassa parveke, josta portaat alakertaan
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotAsunto Oy-muotoinen paritalo, jossa myös asuminen on varsin edullista. Yhtiön kustannukset maksetaan naapurin kanssa puoliksi eikä hoitovastiketta peritä. Kustannukset ovat tähän asuntoon vuonna 2022: tontin vuokra 542 EUR / vuosi, kiinteistövero 266 EUR / vuosi ja rakennuksen vakuutus noin 310 EUR / vuosi. Sähköstä ja vedestä maksetaan oman kulutuksen mukaan ja oma jätehuoltosopimus. Nykyisillä asukkailla sähkön kulutus ollut n. 10 000 kwh/v. Asunnon pintoja uusittu viimevuosina, kaksi varastoa sekä puuvarasto, kuituliittymä
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä2
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta159000 €
Velaton myyntihinta159000 €
Rakennusvuosi1991
Lämmityssähkö, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Ei
Tilat ja materiaalit
Tontin koko1685.00 m²
Keittiö varustetasovaaleat kaapistot, keraaminen liesi (uusittu 2021), liesituuletin, astianpesukone (uusittu 2022), jääkaappi
Kylpyhuone varustetasotilava kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, lavuaari, wc-istuin
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
Nettiliittymäkuituliittymä
RakennusmateriaalitPuu
Katon tyyppiharja/tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Huoltoyhtiöosakkaat
Isännöitsijäei ulkopuolista isännöitsijää
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Riistakatu 8
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt