79.0 m² | 258000 € | Kerrostalo

Salo, Siltavoudinkatu 1 as.8 KAUPASTA SOVITTU!

Kuvaus

KAU­PAS­TA SOVIT­TU! Har­voin tar­jol­la, kes­kei­sel­lä sijain­nil­la joen­ran­nal­la aivan Salon ydin­kes­kus­tas­sa. Tyy­li­käs ker­ros­ta­lo­kol­mio his­si­ta­los­ta, omal­la sau­nal­la, lasi­te­tul­la par­vek­keel­la ja auto­ka­tok­sel­la. Salon kes­kus­tan kaik­ki pal­ve­lut ovat vie­res­sä ja toril­le­kin mat­kaa ainoas­taan muu­ta­ma sata met­riä. Tämä his­si­ta­lon kol­man­nen ker­rok­sen (ylin ker­ros) huo­neis­to on tyy­lik­kääs­ti remon­toi­tu muu­ta­ma vuo­si sit­ten ja sii­nä on käy­tet­ty vaa­lei­ta sävyjä. 

Asun­non neliöt on tehok­kaas­ti käy­tet­ty ja poh­ja­rat­kai­su onkin var­sin toi­mi­va. Keit­tiö ja olo­huo­ne ovat vie­rek­käin, joten ne avau­tu­vat osit­tain yhdes­sä ava­rak­si, valoi­sak­si tilak­si. Tila­vas­ta olo­huo­nees­ta on kul­ku suo­jai­sal­le, lasi­te­tul­le par­vek­keel­le, jos­ta upea estee­tön näky­mä Uske­lan­joel­le sekä ympä­ris­töön. Asun­to on pää­ty­huo­neis­to ja suu­ris­ta ikku­nois­ta tulee pal­jon luonnonvaloa.

Asun­nos­sa on kak­si makuu­huo­net­ta, jois­sa molem­mis­sa on hyvin kaap­pi­ti­laa. Huo­neis­tos­sa on kak­si wc:tä, toi­nen eril­li­nen wc sekä toi­nen kyl­py­huo­neen yhtey­des­sä. Kyl­py­huo­ne on koko­naan kaa­ke­loi­tu ja tila­va, joten sin­ne mah­tuu mai­nios­ti myös pyy­kin­pe­su­ko­ne ja säi­ly­tys­ti­laa on myös var­sin muka­vas­ti. Tämän toi­mi­van koko­nai­suu­den kruu­naa vie­lä oma ikku­nal­li­nen sau­na, jos­sa arjen kii­reen voi jät­tää het­kek­si taakseen!

Asun­nos­sa on käy­tet­ty laa­duk­kai­ta, vaa­lei­ta mate­ri­aa­le­ja, mm. keit­tiös­sä tam­mi­ta­sot, ros­te­ri­set Boschin kodin­ko­neet ja vii­ni­kaap­pi­kin, sekä vaa­leat kaa­pis­tot, pal­jon säi­ly­tys- ja las­ku­ti­laa. Ilma­läm­pö­pump­pu vii­len­nyk­sel­lä, ovi­pu­he­lin ja valo­kui­tu­liit­ty­mä. Auto­ka­tos kuu­luu myös siis kauppaan. 

Hoi­to­vas­ti­ke täs­sä asun­nos­sa on 347,60EUR/kk, ja talos­sa on kau­ko­läm­pö. Säh­köl­le ja vedel­le täs­sä talo­yh­tiös­sä on huo­neis­to­koh­tai­set mit­ta­rit. Käyt­tö­ve­si­put­ket uusit­tu 2015 ja tule­vis­sa remon­teis­sa ainoas­taan huol­to­kor­jauk­sia. Talo on val­mis­tu­nut 1999 ja perus­tus on paalutettu.

Talo sijait­see omal­la ton­til­la, kes­kei­sel­lä pai­kal­la aivan Salon kes­kus­tas­sa, joten kaik­ki Salon kes­kus­tan pal­ve­lut ovat lähel­lä. Jul­ki­sen lii­ken­teen pysä­kit löy­ty­vät myös lähel­tä ja juna- sekä lin­ja-autoa­se­mat­kin ovat vain käve­ly­mat­kan päässä. 

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä toi­mi­vas­ta ja muut­to­val­miis­ta koko­nai­suu­des­ta aivan Salon kes­kus­tas­sa, niin ota yhteyt­tä ja varaa oma esittelyaika!

Perustiedot
Kohteen tyyppiKerrostalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala79.0 m²
Kokonaispinta-ala79.0 m²
Kerrosala79.0 m²
Huoneiden määrä3
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite3h,k,kph,s,2wc,lasit.parveke
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3h,k,kph,s,2wc,lasit.parveke
Kerrokset3/3
HissiKyllä
Parvekelasitettu tilava parveke
OmistusmuotoOmistus
Huoneistojen lukumäärä8
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta258000 €
Velaton myyntihinta258000 €
Rakennusvuosi1999
IlmanvaihtoKoneellinen
LämmitysVesikeskuslämmitys (kaukolämpö)
Kiinteistö?Ei
Yhtiövastike347.6 € / kk
Hoitovastike348 € / kk
Vesimaksuvesimaksu kulutuksen mukaan
Muut maksutsähkö kulutuksen mukaan, kuituliittymä 14.95e/kk
Tilat ja materiaalit
Tontin koko965.00 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
Keittiö varustetasorosteriset kodinkoneet, vaaleat kaapistot, viinikaappi, astianpesukone
Kylpyhuone varustetasotilava kokonaan kaakeloitu kylpyhuone, kaappitilaa, suihkuseinä, pesukoneliitäntä
Taloyhtiössä saunaEi
Oma saunaKyllä
NettiliittymäKuituliittymävalmius
RakennusmateriaalitBetoni
Katon tyyppiHarja/tiili
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Huoltoyhtiöhuoltoyhtiö
Tehdyt remontitAutokatos siirretty 2014, käyttövesiputket uusittu 2015, palovaroittimien pattereiden vaihto 2017 sekä ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto 2017, piha-alueen puuaidat uusittu 6/2019, hissin lattian pintamateriaali uusittu 2019, siivouskomeron lattia laatoitettu 2019, autotallin edustan asfaltointi korotettu 2019, jätepisteeseen tehty kulku päädyn kautta 2019, asennettu huoneistoihin 10-vuoden patterilla varustetut palovaroittimet 2019, ikkunoiden yläreunojen korvausilmaventtiilien suodattimet vaihdettu 12/2019, sokkeli ja räystäsaluslaudat maalattu 2020, parvekkeiden metalliset tukirakenteet maalattu 2020, lämmönjakolaitteistoon asennettu vakiopaineventtiili 2020
Tulevat remontit5-vuotiskorjaussuunnitelman mukaan: Välinevaraston oven huoltomaalaus, varastotilojen ja siivouskomeron lattian huoltomaalaus, Biode VS30 korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto 2-vuoden välein 2021, 2023, 2025 - Kiinteistönhuolto vaihtaa. Vaihdettu 2021. Ilmastoinnin puhdistus ja säätö 2022, Yhtiössä tehty 2022 sähköautolatauspisteiden tarvekartoitusta
Pysäköintitilat4 kpl autokatospaikkoja erillisinä osakkeina sekä 4 kpl autosähköpaikkoja
Yhteiset tilatUlkoiluvälinevarasto sekä väestönsuoja
IsännöitsijäLauri Saarelma Salon Tilipalvelu Oy
AntennijärjestelmäKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Salon Siltapuisto
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt