90.0 m² | 497000 € | Mökki/huvila

Salo, Stuvsundintie 80

Kuvaus

Näyt­tä­vä, hyvin hoi­det­tu ja idyl­li­nen koko­nai­suus auto­tien pääs­sä Sär­ki­sa­lon Ulko­luo­dos­sa. Täs­sä on paik­ka, joka täyt­tää useim­pien pit­kä­ai­kai­set haa­veet moni­puo­li­ses­ta vapaa-ajan asun­nos­ta ja vie­lä enem­män. Jos kai­paat rau­haa, laa­jaa ja kau­nis­ta maa-aluet­ta ympä­ril­le­si, kun­non kala­ve­siä, laa­du­kas­ta ran­ta­vii­vaa (80m) omal­la hiek­ka­ran­nal­la, sekä sil­miä hive­le­viä näky­miä merel­le, on tämä sopi­va juu­ri Sinul­le!

Pää­ra­ken­nuk­sen suu­ret ikku­nat ohjaa­vat kat­seen meren sineen, ja näky­mää saa ihas­tel­la kai­kes­sa rau­has­sa. Täs­sä viih­tyi­säs­sä pyö­rö­hir­si­ses­sä raken­nuk­ses­sa (rv. 2003) on tilaa isom­mal­le­kin poru­kal­le. Raken­nuk­ses­sa on pane­li­ver­hous eris­teel­lä, joten tän­ne pää­see ren­tou­tu­maan niin kesäl­lä kuin tal­vel­la­kin. Valoi­san pää­ra­ken­nuk­sen ala­ker­ras­ta löy­tyy ava­rat avo­keit­tiö ja olo­huo­ne, makuu­huo­ne sekä kyl­py­huo­ne suih­kul­la ja vesi­ves­sal­la ja kai­ken kruu­nu­na tila­va sau­na. Ylä­ker­ras­sa odot­taa aula, suu­ri makuu­ti­la sekä par­ve­ke, jos­ta avau­tuu upea näky­mä merel­le. Huvi­laan on raken­net­tu (2019) tila­va lasi­tet­tu teras­si (n.16 m²), joka tar­jo­aa oles­ke­lu­pai­kan sääl­lä kuin sääl­lä. Lisäk­si pää­mö­kin vie­res­sä on suu­ri teras­si, jos­sa on rei­lus­ti tilaa naut­tia aurin­gos­ta sekä gril­la­ta ystä­vien kans­sa.

Aivan ran­nan tun­tu­mas­sa on sau­na­mök­ki (rv. 1999), jos­sa on sau­na, pesu­ti­la sekä sau­na­tu­pa omal­la keit­tiöl­lä. Tuvas­sa voi mai­nios­ti majoit­taa esi­mer­kik­si vie­rai­ta, suku­lai­sia tai vaik­ka per­heen pie­nim­piä. Ton­til­ta löy­tyy lisäk­si piha­ra­ken­nus, jos­sa on kyl­mää säi­ly­tys­ti­laa, eko-käy­mä­lä sekä läm­min­tä tilaa, jos­sa esi­mer­kik­si vie­rai­den majoit­ta­mi­nen on myös mah­dol­lis­ta. Koko­nai­suu­des­ta löy­dät siis hel­pos­ti makuu­pai­kat aina­kin 10 hen­ki­löl­le!

Tämän koko­nai­suu­den kruu­naa ran­nan tun­tu­mas­sa kut­su­va, idyl­li­nen huvi­ma­ja, jos­sa on muka­va viet­tää illa­nis­tu­jai­sia tai muu­ten vain ren­tou­tua ja kat­sel­la aurin­gon­las­kua. Lai­tu­ril­ta on muka­va pulah­taa uimaan, tai vain lepäil­lä aurin­gon­pais­tees­sa. Ton­til­ta löy­tyy vie­lä tämän kai­ken lisäk­si puu­va­ja. Tähän kaup­paan kuu­luu vie­lä 636 heh­taa­ria yhteis­tä vesia­luet­ta.

Tämä koko­nai­suus on äärim­mäi­sen help­po­hoi­toi­nen, ja rin­ne­tont­ti­na todel­la aurin­koi­nen. Tämän kal­tai­set meren­ran­ta­pai­kat ovat har­vas­sa, joten tähän koko­nai­suu­teen kan­nat­taa ehdot­to­mas­ti tul­la tutus­tu­maan parem­min. Varaat­han oman hen­ki­lö­koh­tai­sen esit­te­ly­ai­ka­si! Vaih­dos­sa huo­mioi­daan myös ker­ros­ta­lo yksiö tai kak­sio.

Perustiedot
Kohteen tyyppiMökki/huvila
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala90.0 m²
Kokonaispinta-ala130.0 m²
Kerrosala130.0 m²
Huoneiden määrä3
YleiskuntoHyvä
HuoneistoseliteAvok,oh,mh,kph/wc,s,parvi(mh),rantasauna,talousrak.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvausAvok,oh,mh,kph/wc,s,parvi(mh),rantasauna,talousrak.
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotPintamateriaalit: seinät paneloitu ja eristetty, lattiat lauta
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta497000 €
Velaton myyntihinta497000 €
Rakennusvuosi2003
Ilmanvaihtoliesituuletin
Lämmityssähkö, varaava takka (Tulikivi)
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero960.00 EUR/v
Sähkönkulutus9000 kWh/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko9292 m²
KaavoitustiedotSalon kaupunki
ParvekeKyllä
Keittiö varustetasokaapistot (uusittu 2018), jääkaappi/pakastin lokerolla (uusittu 2019), keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, keittiön tasot laminaatti
Kylpyhuone varustetasokylpyhuoneen yhteydessä wc, sähkölämmitteinen kiuas päämökin saunassa, lattialämmitys. seinät ja lattia kaakeloitu
Oma saunaKyllä
KaavaYleiskaava
RakennusmateriaalitPyöröhirsi
Katon tyyppiharja/huopa
Maastohieno rinnetontti, jossa laaja nurmialue sekä metsäkaistale
Käyttövesioma porakaivo
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus734-794-1-129
Kohteen viemäriUmpisäiliö
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt