92.4 m² | 95000 € | Omakotitalo

Somero, Nassamäentie 8

Kuvaus

Oma­ko­ti­ta­lo, täy­sin omas­sa rau­has­sa vaki­tui­seen asu­mi­seen, tai vaik­ka vapaa-aikaan. Hie­no maa­seu­tu­mil­jöö, jos­sa pää­ra­ken­nus, ulko­ra­ken­nus, auto­ka­tos kah­del­le autol­le sekä varas­to, piha­sau­na­ra­ken­nus (sauna,pukuhuone, oles­ke­lu­ti­la ja ylä­ker­ta), pal­ju ja maa­kel­la­ri. Todel­la hie­no ja suo­jai­sa piha­pii­ri mar­ja­pen­sai­neen sekä istu­tuk­si­neen. Tilan koko on lähes kol­me heh­taa­ria, tasais­ta nur­mia­luet­ta, sekä puus­toa vähin­tään omiin tar­pei­siin.

Kak­si­ker­rok­si­ses­ta talos­ta löy­tyy muka­vas­ti tilaa isol­le­kin per­heel­le. Suu­ri keit­tiö on tämän kodin sydän, jon­ka kes­kei­sel­lä pai­kal­la suu­ri puu­hel­la lei­vi­nuu­nil­la luo tun­nel­maa samal­la, kun val­mis­tat sii­nä her­kul­li­set ruu­at. Viih­tyi­säs­tä ja valoi­saan keit­ti­öön mah­tuu muka­vas­ti suu­rem­pi­kin ruo­ka­pöy­tä. Talos­sa on suu­ret huo­neet ja kor­keal­le ulot­tu­va kat­to antaa muka­vas­ti lisää tilan tun­tua koko ala­ker­taan.

Olo­huo­nees­sa ole­va pönt­tö­uu­ni antaa muka­vas­ti läm­pöä ja tun­nel­maa talvi-iltoihin.Talossa on kol­me makuu­huo­net­ta, jot­ka ovat tila­via ja kak­si niis­tä sijait­see ylä­ker­ras­sa. Ylä­ker­ran toi­ses­sa makuu­huo­nees­sa on myös Porin Mat­ti läm­mi­tyk­seen.
Ala­ker­ras­ta löy­tyy myös wc suih­ku­ti­lal­la, hie­no kuis­ti sekä etei­nen.

Sau­na­ra­ken­nus, joka löy­tyy piha-alu­een reu­nal­ta, on tun­nel­mal­li­nen ja viih­tyi­sä koko­nai­suus puu­läm­mit­tei­sel­lä kiu­kaal­la, siel­lä pää­set hel­pos­ti rau­hoit­tu­maan arjen kes­kel­lä. Sau­nan yhtey­des­sä on lisäk­si puku­huo­ne ja suu­ri oles­ke­lu­ti­la, jos­sa voit viet­tää aikaa per­heen tai vaik­ka ystä­vien kans­sa ja pulah­taa välil­lä vaik­ka pal­juun vil­voit­te­le­maan.

Talon piha­pii­ri on todel­la suo­jai­sa, joten siel­lä voit naut­tia kesä­päi­väs­tä täy­sin omas­sa rau­has­sa ja kat­seil­ta pii­los­sa. Pää­ra­ken­nuk­seen tulee kun­nan­ve­si ja jäte­ve­del­le on oma umpi­säi­liö. Säh­kön­ku­lu­tuk­sen saa hel­pos­ti mini­miin, sil­lä talos­sa on useam­pi­kin tuli­pe­sä sekä ilma­läm­pö­pump­pu!

Sijain­ti on hyvien kul­ku­yh­teyk­sien pääs­sä, Some­ron kes­kus­tan pal­ve­lui­hin mat­kaa n. 6km, pää­kau­pun­ki­seu­dul­le mat­kaa rei­lu tun­ti.

Mikä­li kiin­nos­tuit täs­tä koh­tees­ta, niin ota roh­keas­ti yhteyt­tä! VARAA OMA ESIT­TE­LY­AI­KA!

Perustiedot
Kohteen tyyppiOmakotitalo
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala92.4 m²
Kokonaispinta-ala100.0 m²
Kerrosala100.0 m²
Huoneiden määrä4
Huoneistoselite4h,k,et,kph/wc,kuisti,saunarak,autokat.
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus4h,k,et,kph/wc,kuisti,saunarak,autokat.
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotPintamateriaalit: puulattiat, seinät tapetti/maali, kylpyhuone: lattia kaakeli, seinät kaakeli/puu
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta95000 €
Velaton myyntihinta95000 €
Rakennusvuosi1935
Ilmanvaihtopainovoimainen
Lämmityssähköpatterit, puuliesi keittiössä, leivinuuni, pönttöuuni, porin matti, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero165.00 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko27850 m²
ParvekeEi
Keittiö varustetasokaapistot, jääkaappipakastin (uusittu 2017), sähköliesi (uusittu 2017), kaasuliesi, leivinuuni, puuliesi
Kylpyhuone varustetasokylpyhuone/wc, suihku, peili, pesukoneliitäntä
Oma saunaKyllä
Rakennusmateriaalitpuu
Katon tyyppiharja/pelti
Maastotasainen nurmitontti, metsää omiin tarpeisiin
Käyttövesikunnan, saunaan vesi omasta rengaskaivosta
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus761-432-1-73
Kohteen viemäriUmpisäiliö
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt