67.0 m² | 119000 € | Mökki/huvila

Somero, Töyräänmäentie 53

Kuvaus

Näyt­tä­vä, hyvin hoi­det­tu ja idyl­li­nen koko­nai­suus Some­rol­la. Täs­sä on paik­ka, joka täyt­tää useim­pien pit­kä­ai­kai­set haa­veet vapaa-ajan asun­nos­ta. Jos kai­paat rau­haa, laa­jaa ja kau­nis­ta maa-aluet­ta ympä­ril­le­si, kau­nii­ta pel­to­mai­se­mia sekä kaik­kia muka­vuuk­sia, on tämä sopi­va juu­ri Sinul­le!

Pää­ra­ken­nuk­sen suu­ret ikku­nat ja erit­täin tila­va katet­tu teras­si, sekä laa­ja ja avoin piha­pii­ri mah­dol­lis­ta­vat viih­ty­vyy­den kesäl­lä kuin tal­vel­la­kin. Mök­ki sovel­tuu myös tal­vi­käyt­töön (tie aura­taan tal­vel­la).

Täs­sä viih­tyi­säs­sä hir­si­ses­sä raken­nuk­ses­sa (rv. 2009) on tilaa isom­mal­le­kin poru­kal­le. Valoi­san pää­ra­ken­nuk­sen ala­ker­ras­ta löy­tyy ava­ra tupa­keit­tiö kai­kil­la muka­vuuk­sil­la, makuu­al­ko­vi, tila­va eteinen/pukuhuone, kyl­py­huo­ne suih­kul­la ja vesi­ves­sal­la sekä tun­nel­mal­li­nen sau­na. Ylä­ker­ras­sa on koko­naan avoin par­vi, joka on hel­pos­ti jaet­ta­vis­sa vaik­ka kah­teen makuu­huoee­seen. Mök­kiä kier­tää hie­nos­ti tila­va katet­tu teras­si (n.44 m²), sii­hen mah­tuu mai­nios­ti ruo­kai­lu­ryh­mä kuin gril­li­kin, joten sii­nä voit naut­tia kesäs­tä vaik­ka ystä­vien kans­sa.

Suo­jai­sal­la pihal­la on kyl­mä ulko­va­ras­to työ­ka­luil­le ja piha­tar­vik­keil­le. Oma tont­ti (4030 m²) on viih­tyi­sä ja ava­ra ja sin­ne voit raken­taa vaik­ka vie­ras­ma­jan tai piha­sau­nan. Piha­pii­ri on tasais­ta nur­mik­koa ja se mah­dol­lis­taa eri­lai­set piha­pe­lit ja lei­kit.

Some­ron kes­kus­tan kau­pat ja pal­ve­lut, sekä Somer­nie­men kuu­lui­sal­le kesä­to­ril­le n. 10km, pää­kau­pun­ki­seu­dul­le mat­kaa vain n. 1 tun­ti.

Tämän kal­tai­set kai­kil­la muka­vuuk­sil­la varus­te­tut kesän­viet­to­pai­kat ovat har­vas­sa, joten tähän koko­nai­suu­teen kan­nat­taa ehdot­to­mas­ti tul­la tutus­tu­maan parem­min. Varaat­han oman hen­ki­lö­koh­tai­sen esit­te­ly­ai­ka­si!

Perustiedot
Kohteen tyyppiMökki/huvila
Vuokra/myyntimyynti
Asumispinta-ala67.0 m²
Kokonaispinta-ala111.0 m²
Kerrosala111.0 m²
Huoneiden määrä3
YleiskuntoHyvä
Huoneistoselite3h,tupak,kph,s,kat.terassi
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Tilojen kuvaus3h,tupak,kph,s,kat.terassi
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotlattialämmitys kylpyhuoneessa sekä eteisessä, palju sekä irtaimisto kuuluvat kauppaan ostajan näin halutessa, vapautuu nopeasti tarvittaessa
Rakennusoikeudet604 m2
OmistusmuotoOmistus
AsbestikartoitusEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta119000 €
Velaton myyntihinta119000 €
Rakennusvuosi2009
Ilmanvaihtokoneellinen poisto
Lämmityssähkö, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Kiinteistö?Kyllä
Kiinteistövero250.00 EUR/v
Sähkönkulutus500 EUR/v
Tilat ja materiaalit
Tontin koko4030 m²
KaavoitustiedotSomeron kaupunki
ParvekeEi
Keittiö varustetasovaalea raikas keittiö: kaapistot, jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone
Kylpyhuone varustetasokokonaan kaakeloitu kylpyhuone, jossa suihku, wc ja pyykinpesukone
Oma saunaKyllä
KaavaKaavoittamaton
Rakennusmateriaalithirsi
Katon tyyppiharja/huopa
Maastotasainen nurmitontti
Käyttövesikunnan vesi
Muut tiedot
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
Kiinteistötunnus761-444-2-116
Kohteen viemäriSaostuskaivo
EnergiatodistusEi ole

Kuvat

  • Kohdetta välittää
  • Antti Ryynänen
  • antti@salonasuntopalvelu.fi
Esittelyt